STROE: Vom sustine in fata lui IOHANNIS proiectul PNL referitor la votul romanilor din Diaspora

PNL va sustine la consultarile cu presedintele KLAUS IOHANNIS proiectele initiate de liberali cu privire la exercitarea votului de catre cetatenii din afara granitelor si la simplificarea si accelerarea procedurilor parlamentare, a declarat joi purtatorul de cuvant al PNL, IONUT STROE.

“Mandatul nostru este clar la consultarile cu presedintele KLAUS IOHANNIS, care ne pica ca o manusa. In legatura cu posibilitatea exercitarii votului pentru cetatenii din afara granitelor, PNL a depus un proiect la Parlament pe care il vom sustine si in fata presedintelui”, a afirmat IONUT STROE, pentru Agerpres.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS a chemat partidele la NEGOCIERI. PROGRAMUL intalnirilor de la COTROCENI 

IONUT STROE a aratat ca liberalii sunt in favoarea simplificarii si accelerarii procedurilor parlamentare in cazul cererilor justitiei. “Suntem pentru si avem de un an de zile un proiect prin care se simplifica si se accelereaza procedurile parlamentare, in contextul in care propunem un termen de 48 de ore de solutionare a cererilor justitiei”, a spus IONUT STROE.

 CITESTE SI: IONUT STROE: Reunirea CONSILIULUI NATIONAL al PNL va avea loc pe 8 sau 9 mai 

Potrivit lui IONUT STROE, delegatia PNL care va merge la consultarile cu seful statului nu a fost inca stabilita. El a aratat insa ca printre cei care vor face parte din delegatie se numara VASILE BLAGA, MIHAI VOICU si CATALIN PREDOIU. Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a precizat miercuri ca nu va participa la consultarile cu seful statului, deoarece va fi plecata din tara.

Sursa foto: jurnalul.ro