STROMSGODSET, infrangere pe teren propriu inaintea meciului retur cu STEAUA

STROMSGODSET, campioana Norvegiei, si adversara STELEI in mansa secunda a turului II preliminar UEFA CHAMPIONS LEAGUE, a pierdut, pe teren propriu, ultimul meci inaintea returului impotriva romanilor, programat miercuri la Bucuresti.

STROMSGODSET a fost invinsa sambata seara, 0-2, in campionat de Valerenga, inaintea partidei de miercuri contra celor de la STEAUA, in mansa secunda din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Pentru Valerenga au marcat Zahid (14) si Kjartansson (19), oaspetii celor de la STROMSGODSET ratand si o lovitura de la 11 metri. INfrangerea vine dupa 46 de meciuri in campionat pe care adversarii Stelei nu le pierdusera “acasa”.

Citeste si: CUPA LIGII: RAPID-STEAUA 1-2(1-1) / KESERU o duce pe STEAUA in sferturile de finala 

STROMSGODSET a jucat in urmatoarea formula: Adam Larsen Kwarasey – Lars-Christopher Vilsvik, Jarl Andre Storbaek, Marius Hoibraaten, Mounir Hamoud – Francisco Junior, Mohammed Abu, Iver Fossum (Martin Odegaard, 55) – Oyvind Storflor, Peter Kovacs (Marvin Ogunjimi, 46), Gustav Wikheim (Flamur Kastrati, 61).

Citeste si: STEAUA stie cu cine ar putea juca in TURUL III PRELIMINAR al LIGII CAMPIONILOR. FOTO 

Meciul STEAUA – STROMSGODSET va avea loc miercuri de la ora 20,30 pe Arena Nationala, jocul fiind transmis de ProTV si in format LIVE TEXT de MONDO NEWS.