STROMSGODSET-STEAUA 0-1 (0-0) / Campionii, cu un picior in turul trei preliminar al CHAMPIONS LEAGUE

STEAUA a castigat cu 1-0 partida disputata miercuri seara in Norvegia, contra campioanei acestei tari, STROMSGODSET, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.

STEAUA a debutat cu dreptul in tentative unei noi calificari in grupele Ligii Campionilor, campioana Romaniei castigand meciul disputat in turul doi preliminar in Norvegia, 1-0, cu STROMSGODSET, singura gol al partidei fiind marcat de GABI IANCU, in debutul partii secunde.

Citeste si: STROMSGODSET-STEAUA 0-1 LIVE TEXT / GABI IANCU ADUCE VICTORIA 

STEAUA, care a inceput jocul fara Stanciu si Keseru printer titulari, a fost dominate in prima parte, norvegienii trecand in mai multe randuri pe langa deschiderea scorului. Situatia s-a schimbat insa in repriza a doua, care a debutat perfect pentru campioana Romaniei. IANCU a primit la limita offside-ului, in minutul 49, si a punctat cu un lob suberb de la marginea careului.

Citeste si: CUPA LIGII: RAPID a invins CS U CRAIOVA si va juca impotriva Stelei in optimi

Dupa marcarea golului, norvegienii s-au deschis mai mult, iar “ros-albastrii” au avut mai multe ocazii de a-si mari avantajul, insa Iancu, in doua randuri, Latovlevici, Chipciu sau Valceanu au ratat din situatii incredibile.

A ramas 1-0 pentru STEAUA, care ia o prima optiune pentru calificarea in turul III preliminar, insa calificarea se va decide la BUcuresti, saptamania viitoare, cand STROMSGODSET va veni pe Arena Nationala pentru retur.