STROPIRI contra DAUNATORILOR VEGETALI, in Sectorul 6

Centrul de Protectie a Plantelor efectueaza, in perioada 8-12 septembrie, tratamente pentru combaterea DAUNATORILOR VEGETALI (acarieni, molii, viespi, omizi, mana) pe raza Sectorului 6, a anuntat marti Primaria Sectorului 6.

Potrivit sursei citate, alte actiuni asemanatoare se vor mai desfasura si in perioadele 15–19 septembrie si 22–26 septembrie.

STROPIRILE vor fi facute in parcuri si aliniamentele stradale, unde se afla arborii afectati de catre daunatori, conform avertizarilor transmise de Primaria Sectorului 6 catre Centrul de Protectie a Plantelor.

Citeste si: TRATAMENTE din avion pentru combaterea TANTARILOR, in marile parcuri din Bucuresti

In scopul prevenirii accidentelor nedorite Biroul de Control Sanitar Veterinar si Fitosanitar din cadrul Primariei Sectorului 6 atentioneaza detinatorii de animale si apicultorii sa adopte masurile adecvate de protectie.

Citeste si: STROPIRI contra DAUNATORILOR VEGETALI, in Sectorul 6

Tinand cont de toxicitatea pesticidelor utilizate, se recomanda ca in cazul de contact accidental uman sau animal cu aceste substante sa se solicite asistenta medicala de specialitate.

Pentru mai multe informatii poate fi contactat Centrul de Protectie a Plantelor Bucuresti la numarul de telefon 021/413.53.40.