Studenta la masterat, ucisa cu bestialitate si abandonata intr-un sant cu apa

O studenta la masterat, in orasul Cluj, a revenit week-end-ul trecut acasa la parinti, in localitatea bihoreana Sacuieni. Aceasta a plecat, sambata seara, impreuna cu prietenii la discoteca din localitate, insa nu s-a mai intors, fiind descoperita moarta, luni, de cativa consateni.

O studenta la masterat, presedinta Asociatiei Studentilor Maghiari din Cluj-Napoca a fost omorata cu bestialitate si abandonata intr-un sant cu apa, dupa primele cercetari unul dintre suspecti fiind chiar prietenul acesteia.

Izolda, in varsta de 23 de ani, se afla in vizita acasa la parintii ei, in localitatea Sacuieni din judetul Bihor. Din dorinta de a se relaxa, tanara studenta a ales sa mearga la discoteca din  urbea bihoreana, insa nu avea de unde sa stie ca acela avea sa fie ultimul ei drum. Ea a plecat sambata seara de acasa si a fost descoperita tocmai luni, de cativa consateni, fara haine, ucisa cu bestialitate si cu capul bagat intr-un sant de apa de la marginea comunei.

Moartea ei a fost una violenta, insa mai multe detalii se vor afla dupa ce ancheta isi va urma cursul, si trupul victimei va fi supus unei necropsii. Printre cei banuiti de oribila crima se afla si prietenul victimei. 

Sursa foto: facebook