STUDENTII din Regie NU SUNT LASATI sa voteze. Administratorii caminelor REFUZA sa le dea CARTILE DE IDENTITATE

STUDENTII din unele camine din Complexul Regie sunt IMPIEDICATI sa mearga sa voteze pentru alegerile prezidentiale, fiind amenintati ca daca se duc sa-si recupereze cartile de identitate nu li se mai pun vize de flotant, au dezvaluit unele surse pentru mondonews.ro.

Potrivit stuselor citate, studentilor le-au fost oprite cartile de identiate de catre administratorii caminelor de la 1 octombrie, sub pretextul ca trebuie sa li se puna vize de flotant. Cand studentii s-au dus sa-si recupereze cartile de identitate pentru a merge la alegerile prezidentiale, le-a fost refuzata returnarea documentelor, administratorii spunandu-le ca procesul dureaza.

Citeste si: Peste 200.000 de TINERI de 18 ani sunt asteptati duminica la urne, in PRIMUL TUR al ALEGERILOR PREZIDENTIALE

Numai foarte putini studenti au reusit sa-si primeasca inapoi actele de identitate, cei mai multi lasandu-le la camine pentru ca au fost amenintati ca daca le iau si se duc cu ele sa voteze nu li se mai pun vize de flotant.

Ca sa traga de timp si sa fie acoperiti, administratorii caminelor respective i-au programat pe studenti cate unul pentru a-si recupera actele de identitate, desi a trecut o luna de cand documentele le-au fost oprite, iar problema putea fi rezolvata pana acum.

Citeste si: Politistii vor verifica TRANSPORTURILE DE PERSOANE, pentru a preveni TURISMUL ELECTORAL

Este posibil si ca cei care au organizat totul, administratorii de camine si o organizatie de tineret a unui partid politic, sa foloseasca actele de identitate ale studentilor pentru a vota multiplu.

Sursa foto: upb.ro