STUDENTII pot face PRACTICA in ADMINISTRATIA LOCALA a Sectorului 6

Primaria Sectorului 6 invita STUDENTII de la facultatile de Administratie Publica, Stiinte Politice, Managenentul Public, Sociologie, Asistenta Sociala, Psihologie si Comunicare sa isi faca stagiul de PRACTICA in cadrul ADMINISTRATIEI PUBLICE LOCALE, potrivit unui comunicat de presa al institutiei.

Astfel, tinerii se vor putea familiariza cu lucrul in administratie, in cadrul unui serviciu si, in plus, vor primi tot sprijinul functionarilor publici ca sa isi insuseasca notiunile legislative si sa dobandeasca experienta practica profesionala de care au nevoie.

”Implicarea tinerilor in administratia publica reprezinta o dovada a deschiderii noastre catre viitor. Este important ca tinerii, la terminarea facultatii, sa fie pregatiti pentru provocarile concrete ale administratiei. Se spune adeseori ca teoria e diferita de practica sau ca socoteala de la scoala nu se potriveste cu cea din viata. Nu cred ca aceasta afirmatie este corecta in totalitate, dar experienta constituie o valoare esentiala pentru dezvoltarea profesionala. Studentii care fac practica la Primaria Sectorului 6 vor beneficia de sprijinul nostru, is vor dezvolta abilitatile profesionale, pornind din pole-position in cursa pentru un job. Mai mult, practica va contribui la intelegerea responsabilitatilor care decurg din statutul special al functionarului public roman”, a declarat primarul Sectorului 6, RARES MANESCU.

Citeste si: STUDENTII sunt asteptati sa-I nominalizeze pe CEI MAI BUNI PROFESORI din UNIVERSITATI

Potrivit surswei citate, pe parcursul anului trecut, STUDENTII care au facut PRACTICA la Primaria Sectorului 6 au inteles ce inseamna lucrul in ADMINISTRATIA PUBLICA LOCALA, au primit sprijinul functionarilor publici din institutie pentru a parcurge legile de functionare specifice administratiei publice locale si, de asemenea, au dobandit experienta practica profesionala necesara in cadrul departamentelor: juridic, economic, relatii publice, managementul resurselor umane, relatii cu asociatiile de proprietari, comunicare si managementul proiectelor.

Ei vor putea sa isi aleaga domeniul si anul acesta, putand opta intre departamentele ce functioneaza in cadrul ADMINISTRATIEI PUBLICE LOCALE: juridic, comercial, managementul resurselor umane, asociatii de proprietari, comunicare, managementul proiectelor, urbanism, asistenta sociala, administratia domeniului public, mediu, taxe locale, stare civila etc.

Citeste si: Peste 100.000 de STUDENTI vor primi BANI pentru PRACTICA la companii

La final, STUDENTII vor primi o adeverinta care sa ateste efectuarea stagiului de PRACTICA la serviciul ales din cadrul institutiei.

Pentru solicitari STUDENTII interesati pot apela numarul de telefon 037.62.04.302 sau pot trimite datele la adresa de e-mail: practica@primarie6.ro.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6