Studii universitare gratuite in Danemarca pentru elevii si studentii din Republica Moldova cu cetatenie romana

Studii universitare gratuite in Danemarca pentru elevii si studentii din Republica Moldova care detin cetatenie romana, prin intermediul unui program derulat de International Education Center Romania (IEC), transmite Unimedia.

Potrivit IEC, Danemarca este o excelenta destinatie de studiu. invatamantul danez este foarte eficient, in sensul ca informatia este bine selectata si precisa. Materiile si subiectele nu sunt create si propuse de catre ministerul danez de Educatie, ci sunt special concepute de catre firme si companii, de catre potentialii anagajatori, astfel incat atunci cand studentul se lanseaza pe piata muncii, sa fie perfect pregatit sa activeze in domeniul in care a terminat studiile.

Sursa citata mai precizeaza ca tinerii isi vor crea, astfel, sanse reale de angajare dupa absolvire, pe salarii atractive, incomparabile cu cele din estul Europei. Mai mult decat atat, vor beneficia de servicii medicale si educationale gratuite la care au acces si cetatenii UE pe teritoriul danez.

International Education Center Romania este o organizatie cu experienta de peste 10 ani in consultanta educationala, abilitata sa ii sprijine pe studentii romani in procedura de aplicatie, de la selectia programului pana la semnarea contractului de cazare.