STUDIU: Cat cheltuie romanii zilnic pe mancare comandata pe internet

Bucurestenii COMANDA cel mai mult si mai des de MANCARE acasa si la birou, cheltuind in medie 50 lei pe o COMANDA zilnica. Totodata, clujenii, timisorenii si iesenii COMANDA MANCARE online la o suma in jur de 40 lei per COMANDA, potrivit foodpanda Romania, platforma de comenzi de mancare.

In Bucuresti, cea mai mare COMANDA plasata pe platforma citate se ridica la 750 lei, in timp ce in Cluj COMANDA maxima a fost de 500 lei, Timisoara – 450 lei si Iasi – 230 lei.

Citeste si: STUDIU: CAT CHELTUIE LUNAR UN BUCURESTEAN SI PE CE SE DUC BANII

Desi bucurestenii COMANDA cel mai mult si mai des de MANCARE, obiceiul de consum si preferintele culinare ale locuitorilor Capitalei sunt diferite de cele ale iesenilor, clujenilor si ale timisorenilor.

In Bucuresti, majoritatea COMENZILOR foodpanda sunt realizate de la birou, in jurul pranzului, intre orele 11:30-14:00, si constau in meniuri complete cu fel principal – pui sau porc, cu garnitura, salata si desert.

In Cluj, Timisoara si Iasi, celelalte orase in care foodpanda este prezenta, COMENZILE sunt plasate de cele mai multe ori seara si constau in preparate care nu se gatesc de obicei acasa, varietati de finger food (care se poate manca direct cu mana), de la aripioare picante cu chispuri, la pui shanghai, pizza sau bucatarie orientala.

Citeste si: ROMANII PREFERA GRATARELE IN LOCUL RESTAURANTELOR

Foodpanda.ro colaboreaza, in prezent, cu aproximativ 200 de restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi.

Sursa foto: grillnroses.ro