STUDIU: Cati barbati mimeaza orgasmul si DE CE o fac

Tot timpul se vorbeste despre faptul ca femeile mimeaza des orgasmul si asta pentru ca actul sexual sa nu fie un esec sau pentru ca partenerul sa fie satisfacut.

Conform unui studiu recent, si barbatii mimeaza orgasmul in dormitor. Cercetatorii de la Universitatea din Kansas au descoperit ca mai mult de 35% dintre barbati se prefac in pat.

CITESTE SI: PRO si CONTRA: ONE NIGHT STAND

Desi este mai greu in cazul lor sa mimeze placerea, din cauza ejacularii, barbatii isi mint uneori partenerele pentru a nu le dezamagi.

Procentul barbatilor satisfacuti in dormitor este mai mare decat cel al femeilor, mai spun sexologii americani. Majoritatea barbatilor care se prefac in dormitor folosesc prezervativul.

Aceasta masura de protectie nu ii protejeaza doar de virusi si infectii genitale ci si de explicatiile in fata partenerei atunci cand vor sa ascunda ca partida de amor a fost, de fapt, un dezastru total. Cum isi poate da seama o femeie ca iubitul ei joaca teatru in pat? Exista o serie de replici si metode prin care acesta se ascunde. De pilda, una dintre cele mai des invocate fraze este „A fost un orgasm fara ejaculare”. Acest lucru este posibil din punct de vedere medical si tocmai de aceea barbatii invoca aceasta scuza, deoarece este una credibila.

De asemenea, are reactii exagerate in timpul asa zisului orgasm. Tremura in mod neobisnuit si scoate sunete ciudate pentru a-si convinge partenera ca totul a decurs de minune.

Iti spune ca a avut orgasm cu mult inainte sa inceapa cu adevarat actul in sine. Femeile nu pot fi pacalite in astfel de cazuri, mai ales cand climaxul vine neobisnuit de repede.

CITESTE SI: TOP 6 motive pentru care femeile aleg sa insele

Daca a consumat ceva alcool inainte sa faca sex, isi va mentine cu greu erectia. Si oboseala contribuie la mentinerea erectiei pe parcursul actului sexual. Acest lucru iti va indica din start faptul ca partenerul de viata va fi predispus sa mimeze orgasmul.

 Sursa:revistateo