STUDIU: CUM ITI DISTRUGE FACEBOOK RELATIA DE CUPLU

Cu siguranta te-ai certat si tu cu iubitul tau, cand a discutat mai mult cu o domnisoara anume pe Facebook. Oamenii de stiinta au facut de curand o descoperire: site-urile de socializare iti pot distruge relatia de cuplu prin simplul fapt ca acorzi mai multa atentie vietilor altora:

Potrivit studiului efectuat de cercetatorii de la University of Missouri, daca petreci prea mult timp pe Facebook, relatia ta de cuplu va fi afectata. Este un miraj frumos sa poti tine legatura atat de usor cu prietenii si familia, in plan virtual, insa aceasta experienta te tine departe si te “deconecteaza” de viata ta intima.

Gelozia indusa de Facebook
O alta problema majora cu care se mai confrunta cuplurile in ziua de azi este gelozia indusa de Facebook: pentru cei care deja sufera de gelozie, site-urile de socializare nu face decat sa agraveze problema, prin posibilitatea comunicarii cu atat de multe persoane, atat de usor.
Conform cercetarii, multi oameni stau pe Facebook pentru a-si verifica partenerii de viata, dar si pentru a mai vorbi cu fostii iubiti sau iubite, iar reluarea legaturii cu persoanele din trecut poate duce la infidelitate emotionala si chiar fizica.

CITESTE SI: RECORDURI MONDIALE NEOBISNUITE, IN MATERIE DE SEX

Amenintarea Facebook
La studiu au participat persoane cu varste cuprinse intre 18 si 80 de ani si s-a mai descoperit ca de cele mai multe ori, problemele apar in relatiile de pana in trei ani, care nu au ajuns inca la maturitate. Mai mult, specialistii ii sfatuiesc pe cei care vor sa inceapa o relatie de lunga durata si sa aiba mai putine probleme in cuplu, sa foloseasca Facebook cat mai putin posibil.

In timp ce gelozia si posesivitatea pot fi probleme majore in relatiile de cuplu daca partenerii nu le rezolva, iar din acest motiv, site-urile de socializare nu fac decat sa inrautateasca situatia. Mai putin timp petrecut pe Facebook poate insemna mai mult efort depus ca sa faci relatia sa functioneze, decat sa se destrame.

CITESTE SI: VEDETE SINCERE! Au recunoscut ca se MASTURBEAZA si se MANDRESC cu asta

 Sursa www.unica.ro