STUPEFACTIE la GALATI! Un barbat si-a dat in judecata AMANTA! Motivul este HALUCINANT

Un galatean strans la punga si-a chemat fosta amanta in instanta! Barbatul vrea ca femeia sa ii dea inapoi toti banii pe care i-a cheltuit cu ea pe parcursul relatiei. Barbatul i-a cerut fostei iubite 9.000 de lei si 8.000 de euro, bani cheltuiti intre 2012 si 2013 pe cadouri si excursii, despre care barbatul spune ca, de fapt, i-a dat cu titlu de imprumut, informeaza jurnalistii de la adevarul.ro.

Cei doi s-au cunoscut in 2010 pe o retea de socializare. Barbatul a ales sa foloseasca un alt nume. Motivul era unul cat se poate de serios. Galateanul era insurat la momentul respectiv si nu dorea sa se afle ca are o relatie extraconjugala.

Timp de un an de zile, cat a durat relatia cu femeia in cauza, el i-a trimis diverse sume de bani, iar la finalizarea aventurii, a decis sa ii ceara toti banii inapoi, pe motiv ca i le-ar fi acordat doar ca imprumut. Mai multi martori au declarat in timpul procesului ca C.G. i-a trimis bani fostei amante prin serviciul Money Gram sau prin diverse persoane, i-a platit contravaloarea produselor cosmetice pe care le comanda si a mers cu ea in excursii.

Judecatoria Galati i-a respins insa cererea pe motiv ca o persoana poate fi trasa la raspundere civila delictuala daca sunt indeplinite cumulativ patru conditii: prejudiciul, fapta ilicita, legatura dintre prejudiciu si fapta ilicita, si vinovatia autorului faptei ilicite.

In acest caz, conditiile nu au fost indeplinite, arata judecatorii. ”O fapta este ilicita atunci cand este contrara legilor imperative si bunelor moravuri, avand ca efect incalcarea sau atingerea drepturilor subiective sau cel putin a drepturilor legitime ale altor persoane, interese care nu sunt potrivnice normelor juridice si morale”, au precizat magistratii de la Judecatoria Galati.

Nemultumit de hotararea primei instante, galateanul a atacat-o la Tribunal, dar a obtinut acelasi rezultat. Judecatorii de la aceasta instanta au spus ca nu poti avea o relatie sentimentala cu cineva, iar in momentul in care legatura i-a sfarsit, sa ii ceri toti banii inapoi.

Sursa text: adevarul.ro