STURM GRAZ – STEAUA BUCURESTI, scor 0-1, intr-un meci amical din Antalya

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei la fotbal, a invins formatia austriaca Sturm Graz cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, la Gloria Sports Arena din Belek, intr-o partida amicala din al doilea stagiu de pregatire din Antalya.

Singurul gol a fost marcat de Ciprian Marica (61), cu concursul portarului Esser, in urma unei pase venite de la Sebastian Chitosca. Acesta este primul gol marcat de Marica in tricoul Stelei.

Atacantul echipei nationale a scos si un penalty (15), dupa ce a fost faultat in careu de Esser, dar Jugurtha Hamroun a trimis peste poarta din punctul cu var.

Meciul a inceput cu o intarziere de 20 de minute, din cauza faptului ca arbitrii au ajuns mai tarziu la stadion.

Antrenorul Laurentiu Reghecampf a aliniat urmatoarea echipa: Nita (Cojocaru, 46) — Rapa, Papp, Varela (capitan; Momcilovic, 46), Tosca (Bawab, 46) — Sulley, Pintilii (Tudorie, 75) — Enceanu (Chitosca, 60), Carp, Hamroun — Marica (Stefanescu, 75).

Formatia aflata pe locul 4 in Austria a jucat in formula: Esser — Kayhan, Schoissengeyr, Kamavuaka, Lykogiannis — Offenbacher, Lovric — Schick (Sascha Horvath, 54), Stankovic (Ehrenreich, 69), Klem — Edomwonyi.

Steaua a anuntat pe pagina sa de Facebook ca mijlocasul german Timo Gebhart (26 de ani) a ajuns joi seara in cantonamentul ”ros-albastrilor”, iar in cursul zilei de vineri a efectuat un test de efort, precizand ca jucatorul ”se pregateste sa semneze un contract cu clubul”.

Steaua va juca urmatorul meci amical pe 31 ianuarie, cu campioana Bulgariei, Ludogoret Razgrad, la Regnum Carya Golf & Spa Resort.

 Sursa foto: gsp