SUA: ATAC ARMAT intr-un CLUB de NOAPTE din CINCINNATI! Bilant provizoriu: 1 MORT si 14 RANITI

O persoana si-a pierdut viata, iar alte 13 au fost ranite, dupa ce un atacator necunoscut a deschis focul intr-un club de noapte din localitatea Cincinnati. Autoritatile americane au precizat ca atacatorul este in continuare in libertate, informeaza The Independent, citat de News.ro.

UPDATE: O persoana si-a pierdut viata, iar alte 14 au fost ranite, dupa ce un atacator necunoscut a deschis focul intr-un club de noapte din localitatea Cincinnati. Un raport anterior vorbea de 13 raniti, insa misiunile de salvare sunt inca in desfasurare, astfel ca bilantul se poate modifica de la un moment la altul.

Acest incident a avut loc in Cameo Club, situat in jumatatea vestica a localitatii Cincinnati, in jurul orei locale 02:00 (09:00 ora Romaniei).Cameo Club anuntase pe o retea sociala o noapte “sexy” pentru petrecaretii care-i vor trece pragul, accesul fiind permis doar persoanelor de peste 21 de ani.

Acest atac armat are loc la mai putin de un an de la sangerosul masacru dintr-un club al comunitatii gay din metropola Orlando, situata in Florida.
Atunci, 49 de persoane si-au pierdut viata in cel mai sangeros atac armat din istoria recenta a Statelor Unite.

STIRE INITIALA

Acest incident a avut loc in Cameo Club, situat in jumatatea vestica a localitatii Cincinnati. Persoanele ranite au fost transportate la spital, dar nu exista informatii suplimentare despre starea acestora.

Sursa foto: the independent