SUA: DONALD TRUMP sugereaza ca ALEGERILE PREZIDENTIALE ar putea fi FRAUDATE

Candidatul republican, DONALD TRUMP, a sugerat luni ca se teme ca ALEGERILE PREZIDENTIALE “vor fi FRAUDATE,” o afirmatie fara precedent in istoria recenta din partea unui candidat la presedentia Statelor Unite, scrie The Associated Press.

DONALD TRUMP nu a oferit inca o dovada in acest sens, insa ar putea avea consecinte grave pe termen lung pentru modul in care vor decurge ALEGERILE PREZIDENTIALE din acest an. “Trebuie sa fiu cinstit, ma tem ca ALEGERILE PREZIDENTIALE vor fi FRAUDATE,” a declarat candidatul republican cu ocazia unui miting electoral care a avut loc luni la Columbus, Ohio. DONALD TRUMP a mai adaugat ca a auzit “din ce in ce mai des” faptul ca alegerile de anul acesta ar putea sa nu fie echitabile, insa nu a oferit mai multe detalii.

CITESTE SI: ANALISTII AU FRISOANE! TRUMP, PRESEDINTE AL SUA – CINE PIERDE SI CINE CASTIGA?

Anterior, DONALD TRUMP a sugerat ca alegerile primare din Partidul Democrat au fost aranjate pentru ca Hillary Clinton sa-l invinga pe Bernie Sanders. In sprijinul afirmatiilor sale, DONALD TRUMP a facut referire la mesajele electronice ale liderilor democrati care indicau o preferinta a acestora pentru Clinton. Totusi, Hillary Clinton a primit cu 3,7 milioane de voturi mai mult decat Sanders la nivel national.

Intr-un efort de a atrage alegatorii lui Sanders, DONALD TRUMP a declarat ca acesta “a facut un pact cu diavolul” si chiar a spus despre Clinton ca “este diavolul”. Candidatul republican a reiterat aceste afirmatii si luni seara, intr-o emisiune difuzata de postul Fox News Channel, spunand: “8 noiembrie, ar fi bine sa fim atenti, pentru ca ALEGERILE PREZIDENTIALE vor fi ARANJATE”.

Sursa foto: washington post