SUA si Japonia ameninta ca vor sanctiona Rusia ! Vezi raspunsul rusilor la adresa americanilor

BARACK OBAMA, PRESEDINTE SUA, CERUT, ONU, INLATURARE, SIRIA, REGIM, VLADMIR PUTIN, STABILITATE, ORIENTUL MIJLOCIU, NORDUL AFRICII, BASHAD AL ASSAD

Dupa ce presedintele SUA, Barack Obama, a amenintat joi Moscova ca va viza “sectoare-cheie” ale economiei rusesti ca represalii fata de alipirea Crimeei, si Japonia a spus ca va suspenda negocierile privind relaxarea regimului de vize cu aceasta tara, rusii au dat replica, anuntand ca vizeaza mai multi oficiali americani pentru sanctiuni.

“Rusia trebuie sa inteleaga ca o escaladare suplimentara nu va face decat sa o izoleze si mai mult de comunitatea internationala”, a spus Barack Obama, referindu-se la alipirea Crimeei la Rusia. “Japonia va suspenda negocierile privind relaxarea regimului de vize si nu va incepe discutiile prevazute pentru noi investitii”, a anuntat si ministrul japonez de Externe.

Citeste si: DUMA de STAT a ratificat ANEXAREA Crimeii la Federatia Rusa 

In replica, Rusia a publicat joi o lista cu oficiali americani vizati de sanctiuni. Lista ruseasca vizeaza noua persoane, carora le este interzisa, de-acum, intrarea in Rusia. Pe ea se afla numele a trei consilieri ai lui Barack Obama, si anume Caroline Atkinson, Daniel Pfeiffer si Benjamin Rhodes.