SUA: Un MORT si 16 RANITI in urma unor ATACURI ARMATE la DETROIT si PHILADELPHIA

O persoana a fost ucisa si alte noua ranite cu focuri de arma sambata in cursul unei serbari pe un teren de baschet la Detroit, unde erau prezenti numerosi copii, a informat un ziar local.

Unul dintre raniti se afla in stare critica, a indicat politia, adaugand ca este in cautarea suspectilor, potrivit cotidianului Detroit Free Press.

Mai multi copii erau prezenti la aceasta serbare, a declarat ziarului responsabilul adjunct al politiei, Steve Dolunt.

Potrivit lui, una dintre persoanele prezente la eveniment ar putea sa fi fost luata drept tinta in mod deliberat, celelalte persoane aflandu-se “in locul nepotrivit la momentul nepotrivit”.

CITESTE SI: ATAC ARMAT la o biserica AFROAMERICANA din SUA: 9 MORTI printre care si PASTORUL

Cel putin trei femei figureaza printre persoanele atinse de gloante, releva publicatia mentionata.

Detroit (statul american Michigan), altadata capitala constructiei de automobile americane, a iesit anul trecut din faliment, dupa un indelungat proces judiciar si o reesalonare a datoriei sale care ajunsese la 18 miliarde de dolari.

CITESTE SI: SUA: Doi POLITISTI au fost IMPUSCATI MORTAL in statul MISSISSIPPI 

Aproximativ la aceeasi ora (21:00 ora locala), o persoana neidentificata deschidea foc automat la intamplare asupra petrecaretilor la un picnic in alt oras american, Philadelphia (Pennsylvania), ranind sapte persoane. Printre acestea se aflau doi copii, unul de doi ani, altul de zece, care au fost spitalizati in stare critica, potrivit NBC.

 Sursa foto www.reporterntv.ro