SUA: Un nou ATAC ARMAT intr-un club din FLORIDA, soldat cu 2 MORTI si 17 RANITI

Cel putin doi adolescenti au murit si 17 au fost raniti, intr-un nou atac armat produs in parcarea unui club din statul american Florida. Incidentul a avut loc in noaptea de duminica spre luni, in Fort Myers, la mai putin de doua luni de la atacul din clubul de gay din Orlando, oras aflat la circa 200 de kilometri distanta, scrie The Sun.

Initial, sursa citata scria despre 15 raniti, insa AAP transmite ca numarul ranitilor este 17. Locul in care s-a petrecut atacul se numeste Club Blu, considerat unul pentru adolescenti, iar printre cei aflat in incinta s-au numarat si copii de 13 ani. Unul dintre cei ucisi avea doar 14 ani.

CITESTE SI: GERMANIA: ATAC ARMAT LA UN CENTRU COMERCIAL DIN MUNCHEN. 9 MORTI SI 27 RANITI. UPDATE

Politia a fost chemata la fata locului la ora locala 01:00 (ora 08:00, ora Romaniei – n.red.). NBC News anunta ca incidentul a avut loc la o jumatate de ora dupa miezul noptii, in parcarea clubului.Un suspect a fost deja prins de autoritati, care cauta insa mai multe persoane care ar fi avut legatura cu impuscaturile. Se pare ca incidentele de la club au fost urmate de impuscaturi si pe strazi apropiate.

Sursa foto: washington post