Subaru WRX – primul teaser care anunta modelul de serie

Subaru va expune in cadrul Salonului de la Los Angeles versiunea de serie a modelului WRX, prezentata in stadiu de concept la Frankfurt.

Subaru va profita de editia din acesta an a Salonului Auto de la Los Angeles, SUA, programata la finele lui noiembrie, pentru a dezvalui noul WRX, scrie automarket.ro, anticipat de un concept cu acelasi nume, expus in martie, anul acesta, in cadrul unui alt salon auto american, cel de la New York. Conceptul a fost adus apoi si la Frankfurt, in toamna.

Japonezii au pregatit terenul cu o imagine teaser, care tradeaza liniile de design ale viitorului Subaru WRX. Chiar daca este o fotografie de sus, putem observa grila proeminenta, flancata de blocuri optice agresive, echipate cu lumini diurne de tip LED. Spoilerul frontal vine cu prize mari de aer, mai noteaza sursa citata, iar capota adopta si ea o aerisire centrala.

Oficialii Subaru nu au oferit inca detalii despre ce vom gasi sub capota, insa se vehiculeaza un motor cu patru cilindri, de 2.5 litri, dispus sa livreze aproximativ 265 de cai putere.

Sursa foto: automarket.ro