SUBIECTE BACALAUREAT 2013: Ce subiecte au ajuns pe internet inainte de examen. UPDATE

SUBIECTE BACALAUREAT 2013: Absolventii de clasa a 12-a au sustinut, miercuri, proba de foc a examenului de BACALAUREAT: MATEMATICA. Unii au optat insa pentru ISTORIE.  La examenul de Matematica si Istorie, a fost extrasa varianta de subiecte numarul 2. Candidatii au avut de rezolvat mai multe sub-puncte la cele trei cerinte. Mai jos puteti vedea subiectele la examenul de Matematica si Istorie din cadrul examenului de BACALAUREAT 2013.

BACALAUREAT 2013: Fiecare subiect din proba de astazi de la BACALAUREAT este notat cu 30 de puncte, iar 10 puncte se acorda din oficiu. Premiera examenului de BACALAUREAT 2013 a fost ca elevii de la liceele Tehnologice, cu cele mai slabe rezultate la sesiunile de bacalaureat, au subiecte diferite de ale celorlalti elevi la Matematica. Decizia a fost anuntata public in urma cu o luna, odata cu sesiunea speciala a bacalaureatului pentru olimpici.

Subiectele la Matematica – specializarea Matematica-informatica


Subiectele la Matematica – specializarea Stiintele naturii

Subiectele de la Istorie

BACALAUREAT 2013: Absolventii de clasa a 12-a sustin, miercuri, proba de foc a examenului de BACALAUREAT: MATEMATICA. O serie de modele de subiecte care ar putea pica la examenul de astazi au fost deja publicate pe diverse forumuri, ceea ce s-a intamplat si la proba scrisa de Limba romana.

BACALAUREAT 2013: Dupa scandalul de frauda aparut luni la proba scrisa la romana, Ministerul Educatiei a dat asigurari ca nu exista brese de securitate pe circuitul subiectelor de la Bac 2013. 

Subiectele oficiale la proba scrisa de matematica vor fi facute publice miercuri dimineata.

BACALAUREAT 2013: Ministerul Educatiei Nationale precizeaza ca subiectele la proba obligatorie a profilului din cadrul Bacalaureatului – E)c) au fost transmise, in cele 583 de centre de examinare, in conditii de maxima securitate.

BACALAUREAT 2013: MEN asigura ca nu a existat nici un fel de bresa in procesul de transmitere a subiectelor din bazele de date gestionate de Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS). Subiectele au fost aduse la cunostinta elevilor la ora 09.00, ora inceperii examenului, conform procedurilor operate de MEN.

Sursa foto: HotNews