SUBIECTE EVALUARE NATIONALA 2014 – SUBIECTE MATEMATICA EVALUARE NATIONALA

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA 2014 – SUBIECTE MATEMATICA EVALUARE NATIONALA: Absolventii de clasa a VIII-a vor sustine, miercuri, examenul de MATEMATICA, dupa ce marti EVALUAREA NATIONALA 2014 a continuat cu proba scrisa la Limba si literatura materna. Examenul de Matematica va fi ultimul din cadrul testelor de EVALUARE NATIONALA 2014.

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA 2014 – SUBIECTE MATEMATICA EVALUARE NATIONALA: Mondo News va publica subiectele date imediat dupa ce se va incheia testarea.

Citeste si: EVALUAREA NATIONALA 2014, LA START. Elevii sunt testati la Limba romana, Limba materna si Matematica. Rezultatele la EVALUARE, in 27 iunie

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA 2014 – SUBIECTE MATEMATICA EVALUARE NATIONALA: Proba la MATEMATICA incepe la ora 9:00 si dureaza 2 ore. Potrivit Ministerului Educatiei, elevii au voie sa foloseasca pentru redactarea rezolvarilor numai cerneala sau pasta de culoare albastra, pentru executarea desenelor folosesc numai creion negru si pot sa utilizeze instrumente de desen. Este primul an in care media de la EVALUAREA NATIONALA 2014 are o pondere de 75% in media de admitere la liceu si al treilea an in care examenul se desfasoara in sali supravegheate cu camere video, ca la Bacalaureat.

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA 2014 – SUBIECTE MATEMATICA EVALUARE NATIONALA: Evaluarea Nationala 2014 se incheie miercuri, 25 iunie, cu examenul de MATEMATICA. Absolventii de clasa a VIII-a trebuie sa fie in salile de examen cel tarziu la ora 8.30, sunt asezati cate unul in banca, in ordine alfabetica si primesc cate o coala de hartie tipizata, pe care isi scriu cu majuscule numele, prenumele tatalui, toate prenumele personale, in ordinea in care sunt trecute in actul de identitate.

CITESTE SI: SUBIECTE EVALUARE NATIONALA 2014: SUBIECTE LA LIMBA ROMANA. UPDATE

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA 2014 – SUBIECTE MATEMATICA EVALUARE NATIONALA: Matematica este materia la care elevii claselor a VIII-a au luat cele mai mici note in cadrul simularilor de anul acesta. Dupa ce doar 30,4% dintre elevii care au participat la simularea Evaluarii Nationale au reusit sa ia note peste 5 la Matematica, Ministerul Educatiei a publicat pe edu.ro modele suplimentare de subiecte pentru pregatirea copiilor. De asemenea, Ministerul a anuntat ca rezultatele “indica un nivel scazut de pregatire a elevilor, in conditiile in care subiectele au fost concepute pentru un nivel mediu, tipic oricarei evaluare de masa”. (Detalii aici)