SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2015: SUBIECTELE primite de elevi la LIMBA SI LITERATURA ROMANA

BACALAUREAT 2014, sesiunea a doua: Peste 63.000 de candidati vor sustine proba orala la limba romana

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2015: ELEVII din clasa a XI-a si cei din clasa a XII-a au sustinut luni proba scrisa la LIMBA SI LITERATURA ROMANA de la SIMULAREA examenului de BACALAUREAT 2015.

SUBIECTE SIMIULARE BACALAUREAT 2015: Va prezentam mai jos subiectele primite de elevii din clasa a XII-a la SIMULAREA probei de LIMBA SI LITERATURA ROMANA de la BACALAUREAT 2015:

Citeste si: SIMULARE BACALAUREAT 2015: Peste 360.000 de ELEVI din clasele a XI-a si a XII-a sunt asteptati luni la proba la LIMBA SI LITERATURA ROMANA

SUBIECTE SIMILARE BACALAUREAT 2015: Iata si subiectele primite de elevii din clasa a XI-a la SIMULAREA probei de LIMBA SI LITERATURA ROMANA de la BACALAUREAT 2015:

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2015: Baremul pentru subiectele de la simularea probei de LIMBA SI LITERATURA ROMANA de la  BACALAUREAT 2015 va fi publicat pe edu-ro dupa ora 15.00.

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2015: Proba la LIMBA SI LITERATURE ROMANA este prima la care elevii din clasele a XI-a si a XII-a au sustinut SIMULARE.

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2015: Marti, elevii apartinand minoritatilor nationale vor sustine SIMULAREA pentru proba la Limba si literatura materna.

SIMULARE BACALAUREAT 2015: Proba obligatorie a profilului va avea loc pe 4 martie si doar pentru elevii claselor a XII-a proba la alegere a profilului si specializarii pe 6 martie.

Citeste si: ADMITERE FACULTATE 2015: Ministerul Educatiei a stabilit CRITERIILE GENERALE pentru intrarea in INVATAMANTUL SUPERIOR

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2015: Elevii clasei a XI-a nu vor sustine nici in acest an proba la alegere, avand in vedere ca aria de acoperire disciplinara in clasa a XI-a nu este similara celei de clasa a XII-a.

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2015: Toate probele sunt scrise, iar rezultatele vor fi afisate pe data de 12 martie.

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2015: Potrivit metodologiei aprobate de Ministerul Educatiei, in vederea adoptarii unor masuri pentru imbunatatirea performantelor scolare, rezultatele SIMULARII vor fi analizate la nivelul fiecarei unitati de invatamant, prin discutii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, sedinte cu parintii, precum si la nivelul consiliului profesoral.

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2015: SIMULARILE au un dublu scop: familiarizarea elevilor cu rigorile unei evaluari nationale si optimizarea rezultatelor obtinute de catre elevii din invatamantul preuniversitar la finalul studiilor liceale.

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2015: Anul trecut, elevii clasei a XII-a au obtinut note peste 5, astfel: 52,8 la suta la Limba si literature romana, 67,78 la suta la Limba si literature materna, 42,51 la suta la proba obligatorie a profilului (Matematica sau Istorie) si 53,92 la suta la proba la alegere a profilului.

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2015: Situatia pentru clasa a XI-a s-a prezentat astfel: la proba de Limba si literature romana – 44,22 la suta dintre elevi au luat note peste 5, la proba pentru Limba si literature materna – 62,42 la suta, iar la proba obligatorie a profilului (Matematica sau Istorie) – 36,32 la suta.

Sursa foto: gandul.info