SUCEAVA: Doi copii au ajuns la spital dupa ce s-au PRABUSIT de pe o schela

Doi elevi de la o scoala din Suceva au ajuns duminica seara la spital dupa ce schela pe care se urcasera, lasata de constructori pe terenul de sport al unitatii de invatamant, s-a RASTURNAT.

Baietii se urcasera pe schela sa culeaga dude, dar doi colegi s-au apucat sa zgaltaie schela pana cand aceasta s-a PRABUSIT. Cei doi elevi, unul de 11 si celalalt de 14 ani, au ajuns la spital cu mai multe rani, insa, conform primelor estimari ale medicilor, viata lor nu este in pericol, potrivit obiectivdesuceava.ro.

Schela pe roti a fost lasata in incinta scolii de lucratorii care reparau gardul terenului de sport. Cei doi copii s-au urcat pe schela pana la o inaltime de aproximativ trei metri si au fost urmati de un alt coleg, care insa nu a apucat sa se urce prea sus pentru ca alti doi camarazi de joaca au inceput sa zgaltaie schela. Copilul care a urcat ultimul a reusit sa scape nevatamat cand schela s-a PRABUSIT, insa ceilalti doi au suferit leziuni serioase atunci cand au cazut la pamant.

Citeste si: TRAGEDIE IN VASLUI: Un copil de 12 ani a murit INECAT in raul Barlad, la scaldat

Baietii au fost transportati cu ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava, unde au fost preluati de medici pentru a fi supusi investigatiilor de specialitate. Doctorul Tiberius Bradatan, directorul medical al Spitalului Judetean, a declarat aseara ca leziunile vizibile si durerile pe care cei doi copii le acuzau nu sunt de natura sa le puna viata in pericol. Cei doi baieti au ramas internati pentru investigatii suplimentare.

Citeste si: ACCIDENT HUSI: 12 copii au fost RANITI! La volanul masinii se afla un copil, PROFESORUL era BEAT

Politistii au initiat o ancheta, pentru a se stabili circumstantele exacte in care s-a petrecut incidentul.

Sursa foto: obiectivdesuceava.ro