Suceava: EXPLOZIE intr-un bloc de locuinte

O EXPLOZIE urmata de un INCENDIU s-a produs, duminica dimineata, intr-un BLOC de locuinte din municipiul Suceava, pompierii salvand cu scara mecanica zece locatari afectati de fumul si gazele toxice degajate si acordand primul ajutor pentru patru locatari intoxicati cu monoxid de carbon.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Suceava, o EXPLOZIE urmata de un INCENDIU s-a produs duminica dimineata, intr-o garsoniera situata la al doilea etaj al unui bloc de locuinte din municipiul Suceava, iar pentru stingerea FOCULUI au intervenit pompierii militari cu cinci autospeciale si o ambulanta SMURD sub coordonarea primului-adjunct al inspectorului sef, colonelul Dan Hoffman.

Citeste si: INCENDIU LA UN OFICIU POSTAL DIN ZONA GARII DE NORD

La sosirea pompierilor, INCENDIUL era puternic, fiind degajate cantitati mari de fum si gaze toxice, iar din aceasta cauza mai multe persoane cereau ajutor de la geamurile locuintelor.

Pe timpul interventiei, echipajele de pe ambulantele S.A.J. au acordat primul ajutor medical pentru patru persoane, care au prezentat simptome de INTOXICATIE cu monoxid de carbon, iar trei dintre acestea, un tanar in varsta de 16 ani si doua femei de 22, respectiv 71 de ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Suceava, pentru investigatii suplimentare si tratament de specialitate. INCENDIUL a fost lichidat la ora 4:50, dupa aproape patru ore de interventie.

INCENDIU PE DN1: UN AUTOCAR CU PASAGERI A LUAT FOC IN JUDETUL CLUJ