Suceava: INUNDATII in gospodariile din Todiresti

Trei gospodarii au fost INUNDATE, iar anexele alteia au ars intr-un incendiu produs de un trasnet, in noaptea de joi spre vineri, din cauza fenomenelor meteo periculoase inregistrate in judetul Suceava, a declarat purtatorul de cuvant al ISU, Alin Galeata.

Militarii Detasamentului de pompieri Suceava, impreuna cu lucratorii Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Todiresti, au intervenit in urma manifestarii FENOMENELOR METEO PERICULOASE, in satul Parhauti, comuna Todiresti. Cu ajutorul motopompelor, echipajele au evacuat apa din curtile a trei gospodarii. Nu s-au inregistrat victime.

Citeste si: PESTE O SUTA DE LOCUINTE SI GOSPODARII DIN JUDETUL VASLUI AU FOST INUNDATE

Vineri dimineata, Detasamentul de pompieri Suceava, impreuna Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Fratautii Noi, a intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodaria unui localnic.

Flacarile au afectat o parte a unui depozit si acoperisul constructiei pe o suprafata de 45 de metri patrati. S-au degradat furaje, circa 500 kilograme porumb si 30 baloti de fan. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui trasnet. Nu s-au inregistrat victime omenesti.

INUNDATII DAMBOVITA: ALUNECARI DE TEREN SI DRUMURI DISTRUSE

Sursa foto: adevarul.ro