Suceava. Păruială într-un sens giratoriu! Video

Scandal în trafic la Suceava. Doi conducători auto s-au luat la pumni și picioare într-un sens giratoriu din urbea moldavă. Din informațiile furnizate presa locală, unul dintre șoferii implicați în scandal este polițist local cu atribuții pe linie rutieră.

Deoarece niciunul din scandalagii nu a depus plângere, Inspectoratul Județean de Poliţie Suceava s-a autosesizat după ce imaginile au ajuns în spaţiul public şi au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de tulburarea ordinii şi liniştii publice. ”Având în vedere imaginile apărute în spațiul public care evidențiază un conflict în trafic între doi șoferi pe raza municipiului Suceava, deși niciunul dintre aceștia nu a depus plângeri prealabile sau sesizări prin 112 cu privire la eveniment și nu este vorba practic de o agresiune fizică, polițiștii s-au autosesizat totuși pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Potrivit StiriSuceava.net, bărbatul aflat în mașina din spate, îmbrăcat în haine închise la culoare, este un agent de poliție locală, care are atribuții pe linie de circulație rutieră.

Sursa foto: captură video