SUCEAVA: S-a SPANZURAT pentru ca a lovit masina varului

Un TANAR in varsta de 29 de ani din comuna Siminicea, care isi serbase recent ziua de nastere si ziua de nume, s-a SPANZURAT la cateva ore dupa ce a condus o masina furata si a intrat cu ea intr-un sant, provocandu-i avarii. Tatal tanarului si-a salvat fiul de la o prima tentativa de a se SPANZURA, scotandu-l practic din streang.

IONUT COSTEL DANILIUC implinise 29 de ani luni, pe 19 mai, iar pe 21 mai, de Sf. Constantin si Elena, a sarbatorit din nou, de aceasta data ziua numelui, scrie monitorulsv.ro. Fiind in stare de ebrietate, acesta s-a dus la locuinta unui var de-al sau, unde, in fata gardului, era parcat un autoturism Alfa Romeo inmatriculat in Italia. Masina avea cheile in contact, astfel ca tanarul s-a urcat la volan si a plecat. Vazand cine a luat masina, proprietarul nu a reclamat furtul la politie.

Citeste si: S-A SINUCIS DIN DRAGOSTE. MESAJ EMOTIONANT PENTRU MAMA SA: “INCEARCA SA NU PLANGI!”

La un moment dat, pe raza comunei Dumbraveni, TANARUL, care nu avea permis de conducere, a pierdut controlul asupra directiei si a intrat intr-un sant. Se intampla miercuri seara, iar TANARUL a abandonat masina avariata si a fugit acasa.

In gospodaria familiei Daniliuc, unde se mai afla doar tatal TANARULUI, au urmat scene de cosmar.

Tatal TANARULUI a relatat ca fiul sau repeta obsesiv ca nu vrea sa ajunga la puscarie si era foarte agitat.

“L-am gasit intai in sura, era SPANZURAT de un capastru. L-am ridicat si de-abia i-am desfacut latul. Si-a revenit cu greu si l-am bagat in casa, dar pana la urma a facut ce avea de facut”, a relatat resemnat tatal indoliat.

Citeste si: ROMAN GASIT SPANZURAT INTR-O CASA PARASITA DIN VERONA. FAMILIA SUSPECTEAZA MAFIA ALBANEZA

Barbatul a povestit ca dupa prima tentativa de SUICID fiul sau a dat semne ca se linisteste si a plecat in camera sa. Nu a auzit galagie, iar acesta parea ca s-a culcat. Joi dimineata, tatal avea sa-si gaseasca fiul MORT In camera. Acesta se SPANZURASE cu un cablu de la televizor de carligul de la lustra.

Sursa foto: monitorulsv.ro