SUEDIA: HIPSTERI BARBOSI, confundati cu MILITANTI AI STATULUI ISLAMIC (VIDEO)

Mai multi BARBATI CU BARBA care luau parte la o sesiune foto, afisand STEAGUL NEGRU AL CLUBULUI DIN CARE FAC PARTE, au fost confundati de politisti cu MILITANTI AI STATULUI ISLAMIC, relateaza The Guardian. Incidentul a avut loc intr-o ZONA RURALA DIN SUEDIA.

Andreas Fransson si alti membri ai clubului BEARDED VILLAINS se aflau sambata langa ruinele castelului Brahehus din sudul Suediei cand au aparut doi politisti. “Ne-au spus ca un motociclist a crezut ca a vazut o adunare a teroristilor Statului Islamic”, a explicat Fransson.

Dupa ce li s-a explicat situatia, politistii s-au distrat si s-au urcat in masina de patrulare “cu zambete pe buza”, reluandu-si activitatea. Fransson recunoaste ca steagul clubului – doua sabii incrucisate pe un fundal negru – ar putea fi usor confundat cu cel al Statului Islamic.

“Apartinem unui club care face parte dintr-o asociatie creata in SUA numita the Bearded Villains si care LUPTA IMPOTRIVA INJUSTITIEI, HOMOFOBIEI, RASISMULUI SI OPRESIUNII”, declara suedezul.

Sursa foto: captura foto Youtube