SUEDIA: IMPUSCATURI INTR-UN MALL din MALMO. Cel putin o PERSOANA a fost RANITA

Focuri de arma intr-un mall din SUEDIA. Cel putin o persoana a fost impuscata intr-un centru comercial din Malmo, marti seara. Victima a fost dusa de urgenta la spital, dar deocamdata nu exista informatii despre cat de grave sunt ranile, scrie The Local.

Lotta Svensson, un politist de la fata locului, a declarat presei ca victima a fost impuscata in picior. Nimeni nu are voie sa iasa din centrul comercial, iar politia a izolat zona, in incercarea de a prinde vinovatul.Un martor a declarat pentru GP ca era haos in mall si ca toata lumea era agitata. Martorul a transmis ca nu se stie daca cel care a tras cu arma se afla inca in mall, dar ca politia a blocat toate iesirile.

Si 24 malmo.ro informeaza ca oamenii din mall se grabeau spre iesire dupa impuscaturi, dar ca au fost opriti de politisti. Mall-ul se afla intr-o zona in care locuiesc mai multi imigranti. Nu se stie daca incidentul are vreo legatura cu Statul Islamic, dar are loc intr-o perioada in care in Europa au avut loc mai multe atacuri comise de islamisti.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: AFTONBLADET