SUEDIA: O PURCELUSA a scapat de taiere cu ajutorul retelelor de socializare

O PURCELUSA a scapat dintr-un abator, vrand parca sa evite sa ajunga sunca de Craciun, a fost gratiata de proprietarul ei in urma unui elan de solidaritate exprimat pe RETELELE DE SOCIALIZARE, scrie site-ul 20minutes, citat de Agerpres.

Animalul de 110 kilograme a disparut luni din Mjallby, localitate din centrul Suediei, proprietarul lui gasindu-l vineri, in stare buna si bucuros de libertate. “Este in forma foarte buna, probabil s-a hranit cu bunatati”, a spus barbatul la televiziunea publica SVT. Crescuta in aer liber, intr-o FERMA BIO, purcelusa mergea pe unde voia, a adaugat el.

CITESTE SI: IGNATUL la ROMANI: TRADITII, OBICEIURI si SUPERSTITII privind TAIEREA PORCULUI

“Evadarea” ei a emotionat asociatiile de aparare a animalelor care au lansat o campanie de sustinere pe Facebook, strangand 2.500 de semnaturi pentru gratiere. “Am decis sa o las in viata pana la noi ordine”, a afirmat crescatorul.

Asociatia pentru drepturile animalelor a anuntat pe site-ul sau internet ca a luat legatura cu barbatul, solicitandu-i sa se angajeze sa ii asigure o batranete linistita purcelusei sale, incheie 20minutes.

Sursa foto: telegraph