Suge Knight, Dr DRE si ICE CUBE, trei rapperi celebri, dati in judecata pentru OMOR

Celebrii rapperi Suge Knight, Dr Dre si Ice Cube au fost dati in judecata pentru omor prin imprudenta de vaduva unui barbat pe care Knight l-a calcat cu masina.

In luna ianuarie Knight a fost implicat intr-o bataie cu doi barbati pe un platou de filmare si, dupa ce a dat cu masina peste victima, vedeta hip hop a fugit de la fata locului.

Barbatul care a murit a fost identificat ca fiind Terry Carter, un prieten al lui Suge Knight, si ar fi ajuns pe platoul de filmare impreuna cu acesta. Carter se deplasa spre masina in care se afla Knight, dar era in spatele vehiculului cand rapperul a pus masina in miscare in marsarier.

CITESTE SI: VIDEO DOAMNELOR, ATENTIE! ADAM LEVINE, GOL PUSCA IN ULTIMUL VIDEOCLIP

Potrivit tmz.com, celalalt barbat ranit este actorul Cle “Bone” Sloane, care a jucat in “Zi de instructie/ Training Day” si “Ultima razie/ End of Watch”, dar ranile sale nu i-au pus viata in pericol.

Knight a pledat nevinovat la acuzatiile de omor, tentativa de omor, lovire si fuga de la locul accidentului, care i se aduc in acest caz. El se afla in prezent in arest, cu o cautiune fixata la suma de 10 milioane de dolari, scrie Mediafax.

CITESTE SI: CEL MAI SEXY TRUP! Cum arata CRISTIANO RONALDO la PLAJA

Marti, vaduva lui Terry Carter, Liliane Carter, a depus o plangere impotriva lui Suge Knight. Dr. Dre, Ice Cube – doi dintre producatorii filmului -, precum si impotriva studiourilor Universal, motivand ca acest omor ar fi putut fi evitat.

Sursa www.libertatea.ro