SULEYMAN MAGNIFICUL EPISODUL 134, 26 SEPTEMBRIE 2014

Mustafa intra in cortul sultanului si este imediat inconjurat de calaii adusi de tatal sau pentru a-l executa. Printul este ucis pentru o vina de care nu era vinovat.

Suleyman ajunge langa trupul neinsufletit al lu Mustafa si se simte coplesit de durere. Gaseste in interiorul hainelor acestuia o scrisoare in care printul se jura pe copiii lui ca nu a uneltit niciodata impotriva tatalui sau.

In tabara lucrurile se agita. Ienicerii plang moartea celui pe care il slujisera cu credinta, Cihangir ii striga tatalui sau ca l-a omorat pe Mustafa chiar daca acesta era nevinovat, Baiazid are o scurta cearta cu mama sa Hurrem.

Sultanul hotaraste ca Mustafa sa fie inmormantat la Bursa acolo unde urma sa fie de acum incolo si domiciliul printesei Mahidvran.

Ienicerii intentioneaza sa se rascoale si cer capetele lui Rustem si Hurrem, acuzati de moartea printului lor favorit.

Suleyman este pe punctul de a-l ucide pe Rustem insa se limiteaza la a-l detrona din functie. In locul acestuia, Mare Vizir este numit Kara Ahmet.

Printesa Mihrimah este cuprinsa de remuscari in timp e fratele ei mai mic, Baizaid, se intoarce impotriva mamei sale Hurrem, sustinut de Fatma, sora marelui sultan.

CITESTE SI: SULEYMAN MAGNIFICUL EPISODUL 133, 25 SEPTEMBRIE 2014

Poporul dezaproba uciderea printului Mustafa. Sumbul este vazut ca reprezentantul sultanei Hurrem si i se distruge cafeneaua din piata.

Cihangir isi arata si el dezaprobarea fata de gestul sultanului si refuza sa mia comunice cu tatal sau.

Chiar si Hurrem este cuprinsa de remuscari in timp ce Suleyman nu reuseste sa scape de cosmarurile in care apare imaginea printului Mustafa, de cand era copil.