SULEYMAN MAGNIFICUL, EP. 83: Problemele continua, vor sti Suleyman si Hurrem sa le ocoleasca? FOTO-VIDEO

Suleyman Magnificul continua, marti, cu episoul 83. Fanii celui mai urmarit serial turcesc au putut vedea in episodul precedent cum Hurrem a trait un cosmar, dupa ce a crezut ca “viteazul” Mehmet a murit intr-un complot bine pus la cale de Ibrahim Pasa.

In cele din urma s-a dovedit ca totul a fost doar o sperietura pentru Hurrem, care speriata de moarte, se duce la Suleyman. Acolo il gaseste pe Mehmet, spre marea ei bucurie, dar si stupoare a marelui sultan, care nu stie de ce Hurrem isi imbratiseaza fiul cu atata dragoste.

Spiritele nu se linistesc, mai ales dupa ce Gulizar este prinsa atentand la viata printului Mustafa, care insa scapa pe muchie de cutit. Numai ca Gulizar a fost pusa la cale de Hurrem, iar cadana ajunge in mainile lui Ibrahim Pasa

Ibrahim i-o arata lui Hurrem pe cadana trimisa de la Manisa, amenintand-o totodata ca o va duce pe aceasta in fata sultanului, pentru ca Hurrem sa fie pedepsita exemplar.

Hurrem ia masuri si il trimite pe Sumbul la Rustem, cu sarcina clara de a o ucide pe cadana prinsa la Manisa. Banuind ca aceasta este foarte bine pazita, Rustem aplica strategia de a o captura pe mama cadanei. Sta langa acesta in momentul in care cadana este dusa la palat, dandu-i astfel de inteles ca ii va face si acesteia rau daca va marturisi scopul cu care era prezenta in palatul de la Manisa.

Planul lui Rustem da roade. Cadana Gulizar minte in fata sultanului, spunand ca a fost trimisa la Manisa, sa-l ucida pe Mustafa, din ordinul padisahului Persiei.

Ibrahim Pasa decide sa-i spuna sultanului Suleyman ca Hurrem este cea care a planuit uciderea printului Mustafa, insa marturia lui Gulizar ii da toate planurile peste cap. Pasa cade deodata in dizgratia lui Suleyman. 

In aceasta seara vom vedea prin ce peripetii vor mai trece sultanul Suleyman si Hurrem, mai jos va prezentam FOTO-VIDEO din episodul 83 (video se updateaza).