SULEYMAN MAGNIFICUL EP. 84: Ape agitate intre Ibrahim Pasa si Suleyman. FOTO

SULEYMAN MAGNIFICUL, EPISODUL 84: Postul Kanal D va difuza, luni seara, un nou episod din indragitul serial turces Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii. Dupa atatea peripetii prin care au trecut sultanul Suleyman si Hurrem, si in acest episod ne asteptam sa luam parte la noi intrigi si divergente in serai.

In episodul 83 din Suleyman Magnificul am vazut cum fiul lui Mustafa a murit dupa ce s-a imbolnavit de variola, situatie care a generat in serai mare fierbere, iar la Istanbul, Mihrimah si-a indrumat fratele sa renunte la copilul neneascut al cadanei favorite.

In tot acest timp, sultanul Suleyman a convocat adunarea conducatorilor militari pentru a vedea cum stau pregatirile de invadare a Italiei, prilej cu care a bagat de seama trufia lui Ibrahim Pasa care se si vedea cuceritor al Italiei, al Spaniei si apoi al intregii lumi.

Ceva mai tarziu, Ibrahim Pasa merge la cea de-a doua ruga traditionala, insa este primit cu injurii de catre boieri. Nervos, il aresteaza pe cel mai vehement dintre contestatari.

La Istanbul a ajuns si sultana Sah, sora mai mare a lui Suleyman, iar apele pare destul de agitate odata cu vizita ei.

Va prezentam mai jos cele mai importante momente din episodul 84 al serialului Suleyman Magnificul, reunite in galerie foto.