Suleyman Magnificul, Ep 87: Moartea lui Ibrahim Pasa aduce noi intrigi impotriva lui Hurrem. FOTO

SULEYMAN MAGNIFICUL, EP. 87: In aceasta seara vom avea parte de noi intrigi in episodul 87 al serialului turcesc Suleyman Magnificul, difuzat de Kanal D. Moartea lui Ibrahim Pasa a dat peste cap linsitea din serai, iar Hatice e in stare de orice pentru a se razbuna pe Hurrem, despre care crede ca a complotat impotriva regretatului sau sot.

Nici Suleyman nu este tocmai linistit, chiar daca el este cel care a dispus moartea “pargalezului” Ibrahim Pasa. Ingandurat, Suleyman inca se intreaba daca a procedat bine ucigandu-si cel mai bun prieten.

In episodul anterior al serialului Suleyman Magnificul am vazut cum Ibrahim Pasa a fost inmormantat de boierul Matrakci intr-un loc secret, numai de el stiut. Nici macar Suleyman si Hatice nu cunosc locul unde se afla mormantul lui Ibrahim. Episodul 86 s-a terminat cu imagini de la sarbatoarea de Ramazan, care a debutat cu tristete si tensiuni in serai. 

Va prezentam mai jos o radiografie foto din Episodul 87 al indragiului serial Suleyman Magnificul. (galeria foto se updateaza)