Suleyman Magnificul, EP 89: Hurrem, intre Suleyman si intrigile de la palat. GALERIE FOTO

Suleyman Magnificul, EP 89: Kanal D va difuza, marti seara, un nou episod din serialul turcesc Suleyman Magnificul – Sub Domnia Iubirii. Dupa ce in episodul 88, telespectatorii au stat cu sufletul la gura sa vada ce se intampla cu indragita Hurrem, care a fost la un pas de moarte in urma complotului pus la cale de Hatice, sora sultanului Suleyman, astazi intrigile din serai continua, desi Hatice a fost trimisa la Manisa.

Suleyman Magnificul, EP 89: Mai mult, calfa Diana a ramas in slujba sultanei Hurrem, desi a incercat sa o omoare, pusa la cale de Hatice pentru a razbuna moartea lui Ibrahim. Inarmata cu un cutit, calfa Diana a fost la un pas sa o ucida pe Hurrem, insa garzile ua venit la timp, astfel ca a trecut drept o salvatoare. Hurrem a pus sa fie recompensata financiar si a luat-o in slujba ei, spunandu-i: “Incepand de azi imi incredintez viata in mainile tale”.

Suleyman Magnificul, EP 89: Va reusi Hurrem sa o atraga pe iscusita calfa Diana de partea ei? Ramane de vazut, mai ales ca Hatice si Sah s-au pus de acord sa o “sape” pe sultana cate putin, pana ce Suleyman o va ucide in mare taina, asa cum a procedat cu Ibrahim.

Va prezentam mai jos o radiografie foto a episodului 89 din indragitul serial Suleyman Magnificul.