Suleyman Magnificul, EP 90: Hurrem si Suleyman, iubirea invinge orice dusman! GALERIE FOTO

Suleyman Magnificul, Episodul 90: Fanii indragitului serial turcesc Suleyman Magnificul – Sub Domnia Iubirii asteapta cu sufletul la gura un nou episod, dupa ce saptamana trecuta am vazut cum Hurrem a trecut pe langa moarte, dupa ce Hatice si Mahidevran au incercat sa razbune moartea lui Ibrahim Pasa, atentand la viata sultanei preferate a lui Suleyman.

Tot in episodul Suleyman Magnificul de saptamana trecuta am vazut si alte planuri diabolice puse la cale de aceasta data de sultana Sah, care a lansat vestea ca Suleyman ar fi fost ranit in lupta, iar printul Mustafa se indreapta cu armata catre serai. In acest fel, oranduiala de la palat ar fi impus ca Mustafa sa-si omoare fratii, iar pe Hurrem sa o alunge de la palat.

Disperata, Hurrem s-a dat de cesul mortii la gandul sa Suleyman nu s-ar mai putea intoarce teafar, iar Mustafa ii va ucide copiii. Desi a avut o clipa tentatia sa-si urce fiul pe tron pana la venirea lui Mustafa, totusi a chibzuit bine si nu a facut asta, rugandu-se ca Suleyman sa fie sanatos si sa se intoarca la palat.

Precauta, Hurrem si-a trimis micutii de la palat, atunci cand sultana Sah a vrut sa-i ia la ea pentru a-i proteja.Numai ca pe drum au fost rapiti, iar in cele din urma toata povestea cu ranirea lui Suleyman si cu rapirea micutilor s-a dovedit a fi o farsa facuta de sultana Sah, pentru a-i induce frumoasei Hurrem teama si a-i slabi puterea. 

Va prezentam mai jos cateva secvente din episodul 90 Suleyman Magnificul.