SULEYMAN MAGNIFICUL, EP 93: Hurrem si Hatice, intre viata si moarte! Cine va supravietui? VIDEO

SULEYMAN MAGNIFICUL, EP 93: Hurrem trece prin momente tensionante in episodul din aceasta seara a serialului turcesc Suleyman Magnificul – Sub Domnia Iubirii, difuzat de postul Kanal D. Telespectatorii vor putea vedea ce se intampla cu Hurrem dupa problemele aparute in episodul trecut, cand dupa ce i s-a facut vraji si a lesinat, s-a razbunat cea care i-a facut rau.

Hatice este cea care i-a iesit in cale sultanei Hurrem dupa ce aceasta a lesinat si a fost gasita de boierul Sumbul. Numai ca intalnirea dintre cele doua au iesit cu scantei, Hurrem alagand sa isi verse naduful pe Hatice cu o ploaie de lovituri. Dupa ce i-a administrat o bataie sora cu moartea, a poruncit slugilor sa o duca pe Hatice intr-un loc ascuns.

Sultana Sah l-a alertat imediat pe Suleyman despre disparitia lui Hatice, iar de aici a inceput agitatia la palat. Suleyman da porunca slugilor ca Hatice sa fie gasita cu orice pret, in vreme ce Hurrem inca se simte rau si sta mai mult in pat.

In episodul 93 Suleyman Magnificul, Hatice revine la viata in mod surprinzator si se intoarce in serai, unde face dezvaluiri incendiare. La randul ei, Hurrem se vede nevoita sa se apere in fata sultanului Suleyman.

Vedeti mai jos o radiografie foto a episodului 9 din serialul Suleyman Magnificul.