SULEYMAN MAGNIFICUL EPISODUL 132, 19 SEPTEMBRIE 2014

Dupa ce marele sultan Suleyman si-a revenit din boala grea care l-a tintuit la pat saptamani intregi, principala castigatoare pare a fi sultana Hurrem.

Ea fusese singura care nu numai ca spera in insanatosirea sotului ei dar si depusese cele mai mari eforturi pentru ca acest lucru sa se intample.

Hurrem este cea care concepe toate urzelile de la curte astfel incat incepe sa gandeasca la modalitatea prin care va putea scapa definitiv de printul Mustafa pe care il vedea in rolul de principal adversar al fiilor ei.

Desi vindecat, Suleyman pare inca “ranit” de ganduri negre. Mihrimah intelege ca inlaturarea definitiva a lui Mustafa din cursa pentru trin este in beneficiul ei.

Se hotaraste sa isi sustina sotul in definitivarea cursei pe care Rustem intentiona sa i-o intinda printului.

CITESTE SI: SULEYMAN MAGNIFICUL EPISODUL 131, 17 SEPTEMBRIE 2014

Cihangir intelege ca Mustafa va cadea intr-o cursa si incearca sa-i demonstreze tatalui sau acest lucru. Nu este crezut de Suleyman, ba mai mult este dojenit de Hurrem pentru faptul ca da crezare tuturor zvonurilor de la curte.

Sultanul are din ce in ce mai multe viziuni si, oadata cu acestea, ura din sufletul lui creste prevestind parca evenimente neplacute pentru familia regala.