SULEYMAN MAGNIFICUL EPISODUL 142, 24 OCTOMBRIE 2014

Printul Selim banuieste ca Nurbanu este implicata in vatamarea lui Hurichan. Desi sotia lui a negal la incept, a fost nevoita sa recunoasca totul in fata lui Selim dupa ce acesta a vazut mai multe vanatai pe corpul ei.

A intors insa totul in favoarea ei spunand ca ea doar s-a aparat de furia lui Hurichan, sotia lui Baizaid fiind geloasa pe ea pentru ca nu are copii.

Hurrem afla ca bijuteria gasita la locul faptei era al lui Nurbanu. O cheama pe aceasta la ea si o ameninta cu executia insa, surprinzator, sotia lui Selim devine agresiva si ii spune sultanei ca o va da in vileg pentru porunca data ei in trecut, de a o ucide pe Nazenin.

Nurbanu pastrase scrisoriile care o acuzau pe Hurrem astfel incat era hotarata sa le foloseasca impotriva sultanei. Mai mult decat atat, Nurbanu a prin curaj si o ameninta pe Hurrem ca va declara ca ea este vinovata de agresiune deoarece o ura pe fata lui Ibrahim.

Vestea mortii lui Hurichan cade ca un nou traznet la palat. Baiazid este daramat in timp ce Hurrem aranjeaza ca cercelul lui Nurbanu sa fie gasit, ca din intamplare, in camera cadanei Rana care este acuzata de crima.

Situatia financiara a sultanei Mahidevran devine din ce in ce mai precara motiv pentru care printul Baiazid s-a hotarat sa-i trimita aur, prin intermediul lui Atmaca.

Mahidevran refuza darul cu gandul ca este venit de la un fiu al lui Hurrem insa Atmaca ii spune ca Baiazid este total diferit de mama sa.

Cei doi printi se intorc la sangeacurile lor. Hurrem o trimite pe Fahrie sa ii insoteasca pe Selim si Nurbanu in palatul de la Manisa. 

Hurrem incearca sa reintre in gratiile lui Suleyman pentru a-i schimba hotararea de a-l pune pe Selim ca print mostenitor insa se loveste de indiferenta sultanului.

Fahrie o pregateste pe Dilsah sa mearga in iatac la Selim dar pe drum apare Nurbanu care ii spune foarte clar lui Fahrie ca stie cine si de ce a trimis-o la Manisa, ca Dilsah nu mai este favorita printului si ca in palat sunt ascultate doar ordinele ei.

Marele sultan Suleyman face deghizat o vizita in Istanbul. Aude glasul poporului care inca il regreta pe printul Mustafa de a carui moarte o acuza in continuare pe Hurrem.

Hurrem incearca sa-i refaca viata printului Baiazid. O trimite pe cadana Dafnemla Baiazid insa acesta nu o doreste si o trimite inapoi.

Dilsah vrea sa scape de marea ei rivala Nurbanu si profita de momentul in care aceasta facea baie si o baga cu capul sub apa.

Suleyman este marcat de cele auzite in piata. Ajuns la serai o cheama la el pe Hurrem si o intreaba daca a avut un rol in intamplarile care l-au determinat sa decida executarea fiului sau.