SULEYMAN MAGNIFICUL, EPISODUL 70. Cel mai urmarit serial turcesc

Evadata din temnita, Gulsah intra in odaia sultanei Hatice cu gandul de a o omori insa cand se afla pe punctul de a-si indeplini planul intervine cadana Nigar care smulge pumnalul din mana fostei intemnitate si il infige in Gulsah.

Dupa eveniment, Hatice, Mahidevran si apropiatele lor incearca sa afle adevarul celor intamplate. Desi nu au niciun fel de dovezi, aduc in discutie si o eventuala culpa a sultanei Hurrem.

Sora marelui sultan o cheama la ea pe cadana Nigar pentru a o intreba despre tentativa de omor indreptata impotriva sa.

Nigar incearca sa o convinga pe sultana ca fapta sa de a o salva nu are nimic ascuns si ca apropierea sa de Hurrem este doar una de interes, totodata ura fata de sotia fostului sau amant fiind data uitarii.

Dupa ani lungi de batalii in Orient, Suleyman si oastea sa se intorc la palat. Timpul a trecut si printii cei mici au crescut.

Suleyman i-a gasit la serai pe Mehmet, un adevarat cavaler, Mihrimah, o adevarata printesa, in timp ce Selim, Baiazid si Cihangir nu mai sunt prunci, sunt copiii care prin intermediul jocurilor invata tainele stapanirii intregii lumi.

Odata cu Suleyman ajunge si Ibrahim-Pasa care este primit cu falsa raceala de sultana Hatice, cea care suferise enorm atat datorita faptului ca fusese inselata cu Nigar dar si datorita lunii perioada de timp de cand nu-si mai vazuse sotul.

Marele sultan este instiintat de Mahidevran ca fiul lor, Mustafa va deveni in curand tata, cadana Fatma fiind insarcinata.

Prima noapte petrecuta de sultan la palat, dupa atata timp, reprezinta un nou prilej de tensiune la nivelul sultanelor si a cadanelor.

Cea norocoasa este Hurrem, conducatoarea haremului fiind chemata sa petreaca noaptea in compania sultanului.

A doua zi, Hurrem cere o favoare marelui sultan, pentru fiul lor cel mare, Mehmet. Printul isi dorea cat mai repede sa fie numit in Corpul Ienicerilor, alaturi de fratele sau Mustafa si Suleyman aproba aceasta promovare.

Intalnire in 3: Suleyman, Hurrem si Hatice.Maritul Sultan afla de faptul ca Hurrem a bagat-o din nou in harem pe cadana Nigar lucru care l-a infuriat nespus de mult.

A certat-o pe sultana si i-a cerut atat ei cat si lui Hatice sa termine certurile interminabile.

Sultana Hatice a fost pusa sa hotarasca soarta fostei amante a sotului sau. Ii cruta viata insa hotaraste sa-i gaseasca un sot si sa traiasca in afara haremului.

Mahidevran si fiul sau Mustafa fac pregatiri pentru a pleca in Manisa. Mahidevran are insa o mare ingrijorare. Numirea lui in Mehmet in Corpul Ienicerilor avea sa insemne inceputul unei mari rivalitati pentru ocuparea tronului care in prezent era detinut de marele Suleyman.