Suleyman Magnificul, Episodul 77: Probleme pentru fiul Sultanei Hurrem. Vezi IMAGINI

Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii: Intriga atinge cote maxime in episodul 77, difuzat marti seara de Kanal D. Printul Mehmet, fiul Sultanei Hurrem, este in pericol de moarte, iar Firuze este si ea la un pas de taramul mortilor, dupa ce cade de pe cal.

Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii: Problemele pentru Printul Mehmet incep la Manisa, odata cu vizita sa alaturi de Sultanul Suleyman (Halit Ergenc). Mustafa si Mehmet au pornit la vanatoare, insa in timp ce se plimbau prin padure, o sageata ii strapunge pieptul Printului Mehmet, fiul Sultanei Hurrem (Meryem Uzerli).

Ramasa la Palat, cadana Firuze (Cansu Dere) iese la plimbare, in gradina, cu calul daruit de Marele Sultan. In timp ce isi facea plimbarea, cadana cade de pe cal si se accidenteaza. Aflat in preajma, boierul Rustem (Ozan Güven), care ii este devotat sultanei Hurrem, o gaseste si, profitand de starea de inconstienta a acesteia, vrea sa o omoare. Astfel toata lumea ar fi urmat sa creada ca Firuze a murit din cauza cazaturii. Boierul descopera insa un tatuaj ascuns, pe pielea acesteia, care il face sa ezite.

Cadana favorita a sultanului, Firuze, isi revine dupa accidentul suferit la plimbarea cu calul. Printul Mehmet nu a suferit nicio complicatie majora de sanatate astfel incat, sub tratatia medicilor din Manisa, s-a pus pe picioare intr-un timp foarte scurt.

Suita sultanului pleaca catre Istanbul, nu inainte insa de noi ironii verbale purtate intre sultanele Hurrem si Mahidevran. 

Mihrimah se intalneste cu Jahja Tašlidžali pe furis, chiar inainte de a pleca cu mama sa, Sultana Hurrem, catre Istanbul. Mihrimah primeste un talisman de la cel pe care il iubeste atat de mult. Hurrem il observa insa pe Tašlidžali  la plecare si deja banuieste unde a fost fiica ei, cat a asteptat-o impreuna cu Suleyman.

Ajunsa la palat, Hurrem observa cu mahnire ca boierul Rustem nu isi indeplinise sarcina de a o face disparuta pe Firuze.