Suleyman Magnificul, episodul 79: Vezi ce se va intampla in serai. GALERIE FOTO

Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii a ajuns, marti, la episodul 79. In episodul din aceasta seara vom vedea cum se termina povestea dintre sultanul Suleyman si cadana Firuze, dar si ce alte dispute apar in serai.

In episodul de aseara al serialului turcesc Suleyman Magnificul am vazut cum Hurrem a dezvaluit tuturor cine este cu adevarat Firuze, chiar daca cercetarile facute de Ibrahim Pasa au dovedit ca nu era o spioana. In cele din urma, Suleyman decide sa o trimita pe Firuze pentru totdeauna la un conac, departe de serai. In aceasta seara vom afla ce se va intampla de fapt cu Firuze

Intre timp tensiunile continua in serai, iar Mihrimah isi revede iubirea, insa este surprinsa de Hurrem. Mahidevran este ingrijorata pentru Mustafa, dupa ce nu a reusit sa-l convinga sa renunte la cadana Helena. Mahidevran trimite o scrisoare la palat, iar Mustafa trebuie sa se pregateasca de drum pentru a se intalni cu Ibrahim Pasa. Problemele apar in momentul in care scrisoarea lui Ibrahim catre Mahidevran cade in mainile lui Hurrem. Nigar are si ea parte de peripetii.

Mondo News va prezinta mai jos o radiografie FOTO din episodul 79 al serialului turcesc Suleyman Magnificul.

Maine seara, de la ora 20.00, puteti vedea o radiografie FOTO din episodul 80 al serialului Suleyman Magnificul, care va fi difuzat lunea viitoare la Kanal D.