SULEYMAN MAGNIFICUL. EPISODUL 81: Cine a incercat sa-l otraveasca pe marele sultan Suleyman? FOTO

SULEYMAN MAGNIFICUL. EPISODUL 81: Un nou episod din serialul turcesc Suleyman Magnificul va fi difuzat marti, 5 noiembrie la Kanal D. Mondo News va prezinta mai jos o galerie foto cu cele mai importante momente din episodul 81 al serialului Suleyman Magnificul.

In episodul precedent (80), am putut vedea cum sultanul Suleyman a fost la un pas de moarte dupa ce a lesinat in balconul iatacului sau. A fost gasit la timp de Hurrem, care mai apoi l-a chemat pe boierul Yahya, fiul jupanesei Afife, foarte priceput la vindecari miraculoase.

Cauza lesinului sultanului Suleyman a fost otravirea. Dupa mai multe zile de incertitudine, Suleymansi-a revenit in simtiri si a poruncit sa se ancheteze otravirea sa. El inde sa-l banuiasca pe Ibrahim pentru aceasta fapta si ii arata fatis acest lucru in momentul in care ii cere acestuia sa paraseasca odaia si sa-l lase doar cu familia sa.

Intamplarea i-a apropiat foarte mult pe Suleyman si Hurrem, sultanul jurandu-i sotiei sale dragoste eterna. In episodul 81 vom afla mai multe despre cine este cel sau cea care a incercat sa-l otraveasca pe Suleyman.

Faleria foto se actualizeaza.