Suleyman Magnificul, serialul continua! Radiografie FOTO din Episodul 94 al serialului Suleyman

Suleyman Magnificul – Sub Domnia Iubirii a luat o pauza prelungita la Kanal D, televiziunea care il difuza in fiecare luni si marti. Ultimul episod al indragitului serial turcesc a fost difuzat in data de 17 decembrie 2013, si desi fanii se asteptau ca acesta sa fie reluat dupa Sarbatorile de Iarna, acest lucru nu s-a intamplat.

Mai mult, surse din Kanal D au precizat ca serialul Suleyman Magnificul va fi reluat abia din primavara, mai exact din luna martie. Pana atunci, in locul intrigilor din serai, telespectatorii vor putea urmari un alt serial turcesc, Feriha.

Ultimul episod din Suleyman Magnificul difuzat de Kanal D in 17 decembrie a ajuns la cifra 93. La sfarsitul acestui articol puteti o galerie foto din episodul 94 al filmului Suleyman Magnificul, care ar fi trebuit sa fie reluat de Kanal D dupa pauza de Sarbatori. Dar sa ne reamintim ce s-a intamplat in episodul 93.

In acel episod, tensiunile din harem atinsesera cote maxime, iar Hurrem s-a razbunat pe Hatice, care ii facuse vraji, aplicandu-i o bataie sora cu moartea. Dupa ce a dus-o intr-un loc ascuns, intreg palatul stapanit de Suleyman a fost intors pe dos in cautarea lui Hatice. 

Sultanul Suleyman l-a insarcinat pe boierul Bali sa se ocupe de gasirea sultanei Hatice. La kilometri distanta, Hatice si-a revenit in simtiri si plina de rani s-a pus pe picioare. In cele din urma a reusit sa ajunga la palat.

Tensiunea atinge cote maxime in momentul in care Hatice, complet desfigurata, intra in odaia in care se aflau celelalte sultane, fiicele lor si slujitorii apropiati. Cu greu reuseste sa vorbeasca, insa reuseste sa spuna ca Hurrem a adus-o in acea stare jalnica. Sultanele potrivnice lui Hurrem isi dau seama ca pedeapsa asupra ei nu poate fi decat una: condamnarea la moarte.

Suleyman afla de cele spuse de Hatice si pleaca degraba spre odaia sefei haremului. Hurrem neaga insa toate aceste acuzatii, bazata si pe actiunile indreptate impotriva sa de Hatice. Dupa ce o asculta pe Hurrem, Suleyman incepe sa se indoiasca de cuvintele rostite de Hatice.

Gasirea calfei sultanei Hatice rastoarna complet situatia. Aceasta a declarat ca a plecat de la palat impreuna cu Hatice si ca sultana, in momentul in care caleasca a ajuns in padure, i-a dat bani multi, a eliberat-o din sclavie si i-a poruncit sa plece in tara natala si sa o lase singura.

Faptul ca ea a fost arestata de eunuci, in port, in momentul in care dorea sa se imbarce pe o nava care parasea tara, nu a facut decat sa confirme cele spuse. Suleyman crede cele povestite si ordona ca Hatice sa urmeze un tratament indicat persoanelor cu probleme mintale.

Aflata in palatul in care traise o lunga perioada alaturi de Ibrahim-Pasa, Hatice o conduce pe sultana Sah la averea ascunsa de fostul mare vizir. Planul lui Hatice era acela ca, prin bani,sa-i cumpere pe toti apropiatii lui Hurrem pentru a o putea invinge definitiv.

Hurrem are, in continuare, multe nopti in care nu poate sa se odihneasca, cosmarurile fiind amplificate de o permanenta stare de panica. Boierul Sumbul rascoleste prin odaia slujitoarei aduse de Hatice la palat si gaseste o lada plana cu matanii destinate vrajilor, ace si papusele folosite pentru fapte necurate.

Hurrem incepe sa o banuiasca pe Fahrye de tradare . Intr-o noapte, trezita din nou de o stare de asfixiere, Hurrem se simte incoltita de Fahrye, desi aparentele dadeau ca Fahrya venise sa o ajute.

Sultana ii spune lui Sumbul ca Fahrye este o tradatoare si ca singura ei datorie era sa-i provoace moartea. In scurt timp, Fahrye cade si in dizgratia sultanei Sah, care banuieste ca a salvat-o de la moarte pe Hurrem.

Va prezentam mai jos cateva imagini din Episodul 93 si Episodul 94 al serialului Suleyman Magnificul.