Suleyman Magnificul, inlocuit de Feriha. Ce scriu fanii lui Suleyman si Hurrem pe Facebook

Serialul Suleyman Magnificul -Sub Domnia Iubirii nu mai este difuzat de Kanal D de dinainte de Craciun. Oficialii televiziunii ar fi decis sa faca o pauza cu serialul Suleyman Magnificul, cel mai probabil pentru a prelungi asteptarile fanilor, dar si pentru a populariza celalalt serial difuzat de acelasi post de televiziune, intitulat Feriha.

Daca serialul Feriha era difuzat pana de Sarbatori doar sambata, acum cei care indragesc serialele turcesti il pot vedea si lunea si martea, insa cu o pierdere semnificativa: Suleyman Magnificul.

Si cum numarul celor care indragesc productia Suleyman Magnificul este cu mult mai mare decat al fanilor filmului Feriha, si reactiile lor au aparut pe pagina de Facebook a seriei Suleyman.

Va prezentam mai jos o parte dintre mesajele postate pe Facebook pe Timeline-ul Suleyman Magnificul.

Luminita Rachita Din respect pentru telespectatorii d-voastra, puteati sa anuntati ca divuzarea serialului Suleyman Magnificul va fi intrerupta. Niste profesionisti adevarati asa ar fi procedat… Reluarea difuzarii cand va avea loc? E adevarat ca, abia in luna martie?

Antonia Petrus: De ce nu este Suleyman? Cand se difuzeaza? 

Ioana Ina: Stie cineva de ce nu se mai difuzeaza serialul?

Dani Gigi: Când se va redifuza serialul Suleyman Magnificul?

Carmen Scheopea: Lipsa de respect pentru toti fanii si telespectatorii fideli postului dvs, nu este etic si nici moral sa intrerupeti serialul , sper ca audienta dvs sa se resimta si sa va dea oportunitatea de a reveni la programul normal!

Bianca Raluca: Cand incepe Suleyman ca azi m-am uitat la program si da Feriha de la 20.00????

Raluca Loredana Pavel: Se difuzeaza filmul?pt ca nu am vazut secvente din ep viitor.

Serialul turcesc Suleyman Magnificul a fost inlocuit de productia Feriha de producatorii postului Kanal D. Potrivit unor surse din interiorul televiziunii, indragitul serial Suleyman Magnificul – Sub Domnia Iubirii va reveni pe micile ecrane abia din primavara.

Kanal D a decis sa inlocuiasca difuzarea serialului Suleyman Magnificul cu prilejul sarbatorilor de iarna si chiar daca fanii lui Suleyman si lui Hurrem se asteptau ca filmul sa fie reluat din luna ianurie, acest lucru nu se va intampla pana in luna martie. 

Pana in luna martie va fi difuzat un alt serial turcesc, Feriha, care a inceput sa prinda adepti si la noi. Din luna martie, telespectatorii vorputea vedea ultimile episoade din seria a treia.

Actrita Meryem Uzerli, cea care o interpreteaza pe sultana Hurrem, va aparea pentru ultima oara in episoadele din partea a treia. La finalul sezonului, Meryem Uzerli s-a retras din serial fiind inlocuita de actrita Vahide Gordum.

Afla aici detalii despre serialul Feriha