SULEYMAN MAGNIFICUL: Moartea sultanei Hatice, un moment trist pentru fanii Suleyman Magnificul

SULEYMAN MAGNIFICUL: Serialul turcesc Suleyman Magnificul – Sub Domnia Iubirii va reveni la Kanal D incepand din 11 februarie. Fanii asteapta cu sufletul la gura reluarea difuzarii serialului lor preferat, insa in curand unul dintre cele populare personale va disparea pentru totdeauna.

SULEYMAN MAGNIFICUL: Este vorba despre Hatice, care in acest sezon al serialului Suleyman Magnificul isi va dezamagi fanii si va disparea din film. Una dintre actritele principale, Selma Ergec, cea care interpreteza rolului lui Hatice, sora sultanului Suleyman, va avea o iesire din scena cu totul speciala. Chiar scenaristul serialului Imaz Sahin a confirmat stirea in urma cu cateva luni, el anuntand ca pregateste o scena speciala cu momentul mortii personajului Hatice

SULEYMAN MAGNIFICUL: Sultana Hatice nu-si mai poate reveni dupa moartea lui Ibrahim, iar lucrurile care se petrec in serai par a-i fi potrivnice. 

SULEYMAN MAGNIFICUL: Actrita nu poate sa nu lase coplesita de sentimente, mai ales ca de acest serial o leaga numeroase amintiri. Pe platoul de filmare, Selma Ergec a format un cuplu, la un moment dat, cu unul dintre colegii ei, Okan Yalabik (Ibrahim). S-au indragostit unul de celalalt la inceputul primei serii a lui Suleyman Magnificul, in 2011, insa povestea lor de iubire nu a durat prea mult, pentru ca delicata Selma Ergec, de altfel o femeie de casa, dornica sa isi intemeieze o familie, nu a mai reusit sa suporte stilul de viata dezordonat al lui Okan, care adora sa iasa in cluburi si sa petreaca pana in zori

SULEYMAN MAGNIFICUL – Moartea personajelor:

-Hatice – Din cauza mortii lui Ibrahim si din cauza suferintei copiilor ei .
-Printul Mehmet – boala
-Printul Mustafa – Omorat de Tatal sau , Suleyman.
-Printul Cihangir – boala
-Hurrem – boala
-Printul Bayazid – boala
-Sultanul Suleyman -hemoragie cerebrala si a murit intr-o noapte de septembrie .
-Mahidevran Sultan – moare la 81 de ani , de batranete
-Sultan Selim (el va ajunge sultan dupa Suleyman ) – moare in urma unei cazaturi.

SULEYMAN MAGNIFICUL. Fanii serailului difuzat de Kanal D abia asteapta ca incepand din data de 11 februarie sa se reia difuzarea celul mai iubit serial turcesc, in Romania. Asadar, la noi se vor difuza ultimele episoade din seria a treia a productiei.

SULEYMAN MAGNIFICUL. In Turcia, insa, serialul Suleyman Magnificul se afla aproape de finalul sezonului al patrulea. Cei care urmaresc serialul pe postul de televiziune turc, il pot regasi pe sultan mult mai imbatranit, cu barba alba, carunt si cu riduri pe fata care arata trecerea timpului.

Suleyman apare calare pe un cal alb, intr-o noua campanie cel mai probabil. Dealtfel, episoadele din Turcia arata de acum inainte ultimii 10 ani de domnie ai sultanului.

SULEYMAN MAGNIFICUL. Decizia de a intrerupe difuzarea serialului de mare succes Suleyman Magnificul si inlocuirea acestuia cu productia “Feriha” a starnit un nou val de nemultumiri din partea telespectatorilor Kanal D. Mai mult, renuntarea la “Suleyman” a condus la o scadere a audientei. Asa se face ca, de la inceputul anului, televiziunea turcilor este depasita constant, atat de PRO TV, cat mai ales de Antena 1.

SULEYMAN MAGNIFICUL. Dupa ce au anuntat ca vor relua serialul Suleiman Magnificul abia in martie, acesta fiind intrerupt inaintea Sarbatorilor de iarna, cei de la Kanal D s-au lasat induplecati de puzderia de fani care s-au aratat nemultumiti pe retelele de socializare de decizia de a fi redifuzat serialul abia in martie.

In ultimele episoade ale seriei a treia a serialului Suleyman Magnificul, care vor fi difuzate lunea si martea incepand din 11 februarie, telespectatorii vor putea urmari cu sultana Mihrimah este casatorita, fara voia ei, de catre mama sa, Hurrem, cu Rustem Pasa.

Hurrem este, la randul ei rapita, in urma unui ordin al lui Hatice, iar la finalul seriei aceasta reapare. Surpriza pentru telespectatori este ca va aparea o alta Hurrem, actrita fiind schimbata.