Suleyman Magnificul revine in Romania din septembrie. Vezi ce noutati aduce noua serie

Fete una si una in serialul „Suleyman Magnificul”. Luni seara, Kanal D a transmis ultimul episod din cel de-al doilea sezon. Pana la noi episoade, telespectatorii mai au de asteptat pana la toamna. Click! iti arata in exclusivitate senzatia noului sezon: actrita Pelin Karahan Bekiroglu se alatura distributiei si o va interpreta pe fiica sultanului, Mihrimah.

Actrita Meryem Sarah Uzerli (29 de ani) si-a castigat milioane de fani in Romania, o data cu difuzarea serialului „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” la Kanal D, unde o interpreteaza pe sotia sultanului, Hurrem.

De origine nemtoaica, Meryem are radacini turcesti doar dupa tata si a fost cooptata in productia inspirata din viata sultanului Suleyman pe “ultima suta” inainte de inceperea filmarilor.

Serialul se difuzeaza in Romania din septembrie 2013

Desi i-a fost foarte greu sa invete limba si sa inteleaga personajul, frumoasa actrita e acum celebra in toata Europa, si nu numai. De altfel, toate actritele care fac parte din distributia indragitului serial sunt care mai de care mai frumoase.

Din sezonul al treilea, care va fi difuzat in Romania abia din toamna, mai apare o frumusete.

E vorba despre superba turcoaica Pelin Karahan Bekiroglu (28 de ani). Actrita s-a alaturat distributiei abia anul trecut, o data cu inceperea filmarilor pentru sezonul al treilea.

Ea o interpreteaza pe sultana Mih­­rimah, fata sultanului Suleyman (interpretat de Halit Ergenç) cu Hurrem. Daca pana acum sultana era intruchipata in copil, din sezonul urmator este deja o adolescenta in toata regula si va isca noi probleme in haremul lui Suleyman. Pelin este originara din Ankara si lucreaza ca actrita de zece ani, chiar daca a absolvit facultatea de turism.

Si-a facut debutul in spoturi publicitare, a aparut in reclame pentru branduri celebre precum Coca-Cola sau Carrefour. Barbatii care viseaza la inima ei au ramas, totusi, fara speranta, caci Pelin este maritata cu un barbat senzational, Erdinç Bekiroglu, un renumit instructor de fitness.

De la lansare, a fost lider de audienta

De la lansarea in Romania, serialul „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” a fost lider de audienta cu fiecare episod difuzat la Kanal D. Astfel, postul Kanal D a spulberat orice emisiune sau film transmise de concurenta.

Si luni seara, cand s-a difuzat ultimul episod din cel de-al doilea sezon, postul Kanal D a fost iarasi lider de audienta. in intervalul 20.00 – 22.55, „Suleyman” a inregistrat un rating mediu de 9.8% si o cota de piata de 22.8%, pe targetul 18.49 Urban. Productia si-a mentinut pozitia de lider si pe targetul all urban, cu un rating mediu de 12.5% si o cota de piata de 25.2%, conform datelor furnizate de Kantar Media. in minutul de aur, la ora 22.06, 2.576.000 de romani se uitau la Kanal D.

Sursa: Click