SULEYMAN MAGNIFICUL vs Las Fierbinti si Romanii au Talent! Kanal D a ales strategia castigatoare?

SULEYMAN MAGNIFICUL. Indragitul serial turcesc SULEYMAN MAGNIFICUL nu va mai fi difuzat martea, ca pana acum, ci joia si vinerea. Mutarea neasteptata facuta de postul Kanal D incinge, insa, goana dupa audienta, serialul fiind la mare concurenta cu emisiuni si seriale cu greutate, in speta de la Pro TV.

SULEYMAN MAGNIFICUL. Astfel, serialul SULEYMAN MAGNIFICUL se va afla la stransa concurenta cu serialul LAS FIERBINTI, difuzat in acelasi interval orar si postul Pro TV, iar vineri cu mega-show-ul ROMANII AU TALENT. Vor reusi SULEYMAN si HURREM sa bata la audienta celebrul show al romanilor talentati de la Pro TV? Ramane de vazut!

SULEYMAN MAGNIFICUL. In aceasta prima saptamana, SULEYMAN MAGNIFICUL va avea trei difuzari: marti 11 martie, joi si vineri (13 si 14 martie).

SULEYMAN MAGNIFICUL va fi difuzat in fiecare joi si vineri, incepand cu ora 20.00.  Luni si marti la Kanal D este difuzat tot un serial turcesc, Feriha. Pana la aceasta mutare, SULEYMAN MAGNIFICUL – Sub domnia iubirii a cam fost constant lider de audienta, reusind sa darame audienta unor productii precum „MasterChef“ si „Vocea Romaniei“. Noul sezon SULEYMAN MAGNIFICUL aduce telespectatorilor intrigi noi, pasionale, dar si lupte pentru suprematie si rasturnari de situatie.

SULEYMAN MAGNIFICUL. Actorul care il interpreteaza pe celebrul sultan din serialul SULEYMAN MAGNIFICUL le pregateste o mare surpriza fanilor din Romania. Pe 8 martie va sosi la Bucuresti impreuna cu sotia.

FANII SERIALULUI SULEYMAN MAGNIFICUL, SUPARATI PENTRU PAUZA MARE FACUTA DE SARBATORI

Potrivit enational.ro, Halit Ergenc va sta in Romania o zi si jumatate. SULEYMAN MAGNIFICUL va incasa 150 de mii de euro pentru aceasta scurta vizita. Actorul din Suleyman Magnificul si sotia sa vorlua parte, printre altele, la o receptie selecta, cu circuit inchis, la care sunt invitate doar 200 de persoane.

SULEYMAN MAGNIFICUL. In Turcia, serialul SULEYMAN MAGNIFICUL se afla aproape de finalul sezonului al patrulea. Cei care urmaresc serialul pe postul de televiziune turc, il pot regasi pe sultan mult mai imbatranit, cu barba alba, carunt si cu riduri pe fata care arata trecerea timpului.

)