SULFINA BARBU: Guvernul intentioneaza sa introduca pe ASCUNS noi TAXE PERICULOASE pentru economia nationala

Vicepresedintele PNL SULFINA BARBU acuza Guvernul PONTA ca ar intentiona sa introduca “pe ascuns” noi taxe, informeaza B1 TV.

“Tragem un semnal de alarma cu privire la intentia Guvernului de a introduce pe ascuns noi taxe periculoase pentru economia Romaniei. 
Cu alte cuvinte, noi spunem ca Guvernul Ponta nu joaca corect cartea relaxarii fiscale, concret fiind vorba despre o Ordonanta de Guvern pentru modificarea Ordonantei 196/2005 privind fondul pentru mediu, concret modificarea acestei Ordonante va duce la scumpirea benzinei, motorinei, va scumpi reciclarea deseurilor in Romania, va scumpi depozitarea deseurilor in Romania, va scumpi si diverse bauturi alcoolice”, a declarat BARBU.

CITESTE SI: SULFINA BARBU: Este necesar ca OFERTA noastra POLITICA sa aiba o RESURSA UMANA bine pregatita

Liberala considera ca noile taxe sunt surse de bani pentru bugetul de stat – “noile taxe consideram ca sunt de fapt surse de bani pentru bugetul de stat, fiind necesari banii acestia avalansei de cheltuieli publice promise de primul-ministru Ponta”, noteaza Mediafax.

“Va amintesc ca Guvernul Ponta a folosit fondul pentru mediu pentru a-si completa veniturile la bugetul de stat, in anul 2014 de la fondul de mediu a fost transferata suma de 562 milioane lei, adica 120 milioane euro catre bugetul de stat. Transferul a fost facut la sfarsitul anului 2014 din fondul de mediu catre bugetul de stat”, a explicat BARBU.

Sursa foto cotidianul